Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit je izjemen podvig

Ko se človek odloča za nakup stanovanja in ima pri tem v mislih stanovanjski kredit, je jasno da stoji pred velikim podvigom. Seveda je veliko odvisnega od višine mesečnih prilivov, oziroma plače, ter tudi od tega ali bo kredit najel sam, ali pa morda v sodelovanju s partnerjem.

Sledi obisk banke, prvi izračun kredita in potem tuhtanje o tem ali se odločiti zanj. V določenih primerih se posojilojemalec odloči preveriti svoje možnosti še na kakšni drugi banki, kar je seveda priporočljivo. Na koncu pa vendarle pade odločitev za pomemben korak proti novemu stanovanju.

Ko je stanovanjski kredit tam-tam

Saj poznate tisti izraz »tam-tam«, ki nakazuje, da smo blizu svojega cilja, a morda ne povsem. Pa recimo, da ste na banki dobili stanovanjski kredit v višini, ki vam garantira nakup stanovanja. Žal pa zgolj to. Nič ne bo ostalo, ne boste si mogli omisliti novega pohištva, ali pa morebiti plačati kakšnih drugih stroškov.

V tem primeru se vedno lahko obrnete tudi na nas. Naša mobilna banka se nahaja na spletu zato ni nobenega razloga, da ne bi vsaj pokukali kaj vam ponuja. Ne glede na to, da morda že imate kredit, lahko pri nas najamete še enega za tiste reči, ki so vam pri prvem ušle.

Stanovanjski kredit ne bo ovira

Če so vaši mesečni prilivi dovolj visoki, da si lahko privoščite še en manjši kredit, si lahko tega privoščite pri nas. Četudi odplačujete stanovanjski kredit, preverite s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja kaj vam lahko ponudimo. Presenečeni boste kako hitro in enostavno je priti do denarja na ta način.

Specializirali smo se za hitre kredite in dali tej frazi popolnoma nov pomen. Pri nas boste do kredita prišli v enem dnevu, največkrat pa boste ta čas lahko merili v minutah. In še pod tako ugodnimi pogoji in malo dokumentacije, da boste težko rekli ne.

Nadgradnja za stanovanjski kredit

Ste najeli stanovanjski kredit, pa vam je na koncu ostalo premalo, da bi stanovanje še opremili po svojih željah? Vsekakor obiščite našo banko in poskrbite še za ta del. Vlogo za kredit boste oddali v nekaj klikih in kratkih minutah, izplačilo pa lahko pričakujete že 15 minut po odobreni vlogi.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vlogo za kredit pa lahko oddate od koderkoli si zaželite. Ker boste za to nalogo potrebovali računalnik ali pa kar pametni mobilni telefon, je jasno, da se vam ne bo potrebno omejevati z določeno lokacijo. K nam na banko vam vsekakor ne bo treba.

Precej manj dokumentacije kot za stanovanjski kredit

Ne bo vam treba k nam na banko, a ne le k nam. Ker ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca, ali kakšnega podpisa pri notarju, vam v resnici ne bo treba nikamor. Tisto kar še potrebujete, pa imate tako ali tako ta hip povsem blizu sebe.

Kaj je to? Osebni dokument in številko bančnega računa. To je vse kar boste potrebovali pri oddaji vloge za kredit. Sodimo med vodilne mobilne banke v EU, zato ste lahko popolnoma brez skrbi, da bi šlo kaj narobe. Poslujemo nadvse transparentno, kredit pa pri nas lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq