Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit nlb

Vas zanima samo kredit NLB?

V svetu kjer se dejansko vse vrti okoli denarja je le tega kaj hitro premalo. Plača gre za položnice in druge tekoče stroške tako pa rado zmanjka za kaj lepega ali pa denimo za kakšen servis ali popravilo. Ste v podobni situaciji in iščete kredit NLB oziroma ste se ozrli po kateri drugi banki?

Vsekakor poglejte več različnih ponudb med katerimi pa nikakor ne spreglejte izjemne ponudbe hitrih kreditov, ki so na voljo v mobilni banki. Če se sprašujete kakšna banka je to in zakaj je mobilna povejmo, da zato, ker vam v resnici ne bo treba hoditi k njej saj bo sama prišla do vas.

Ko kredit NLB morda ni na dosegu rok

Čeprav ste denimo komitent neke določene banke in vam zaradi neizpolnjevanja pogojev morda kredit NLB ni na dosegu rok pa lahko skoraj zagotovo do denarja pridete na mobilni banki. Dejali smo že, da je to banka, ki pride k vam. V resnici jo boste obiskali preko spleta.

Pri tem ne boste potrebovali nobenega posebnega računa le računalnik, tabličnega ali pa kar svoj pametni telefon in dostop do spleta. Postopek najema je popolnoma enostaven in vam ne bo vzel več kot nekaj minut prostega časa. Tako zelo enostaven, da boste z njim opravili tudi med malico v službi ali pa med posedanjem v priljubljenem lokalu.

Naj vas kredit NLB ne skrbi

Obstaja tudi možnost, da kredit NLB ali posojilo v kateri od drugih bank že imate. Če ponovno potrebujete denar je to verjetno slaba novica za vas kajti banke kreditojemalcem navadno ne dajejo kredita, če kakšnega že imajo. Pri mobilni banki je to drugače. Prav tako je vseeno v kateri banki imate odprt račun.

Potrebno je biti le slovenski državljan, imeti v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja in na tekoči račun pri svoji banki prejemati redne mesečne dohodke. Če izpolnjujete te pogoje potem ste nadvse dobrodošli v mobilni banki kjer boste za najem kredita potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Bi kredit NLB odplačali?

Seveda lahko svoj obstoječi kredit NLB tudi odplačate in z novim poskrbite, da ga še nekaj ostane za ostale reči. Z denarjem boste lahko prosto razpolagali, za najem kredita pa ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, nihče vas ne bo pošiljal k notarju, prav tako pa ne bo potrebe za poroka ali zastavitev.

Enostavnejšega kredita menda še niste videli. Ob tem, da gre celoten postopek zelo hitro skozi pa se tudi denar hitro znajde na vašem računu. Navadno je tako, da po oddaji kreditne vloge in njeni potrditvi nakazilo steče že v naslednjih 15-ih minutah, najdlje pa boste na svoj denar čakali 24 ur.

Primerjate kredit NLB tudi z drugimi

Čeprav ste se morda že odločili za kredit NLB ali katerikoli drugi kredit pa le tega vedno primerjajte s konkurenco. Opazili boste zakaj je mobilna banka tako zelo priljubljena in zakaj jo v EU na tem področju uvrščajo v sam vrh. Najem kredita poteka v le nekaj korakih.

Najprej obiščete spletno stran banke, uporabite kreditni kalkulator za izračun kredita in izpolnite ter oddate kreditno vlogo. V kalkulator je potrebno vnesti samo znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov. Hitro se pred vami znajde izračun kredita pri čemer pa je dobro vedeti, da zajema tudi vse stroške. Transparentno, pošteno in 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq