Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nkbm hitri kredit

Iščete Nkbm hitri kredit?

Če iščete Nkbm hitri kredit boste verjetno morali po ponudbo na ustrezno banko. Če pa iščete zgolj kredit, ki je hiter, ugoden in od vas terja kar najmanj dokumentacije pa lahko pogledate k mobilni banki. K banki, ki deluje na spletu in svoje obiskovalce vabi preko računalnika, tablice ali telefona.

To pomeni, da vam v nobenem trenutku ne bo treba od doma, kredit pa boste v nekaj minutah naročili tudi kar iz službe ali med posedanjem na kavi. Dokumentacijo imate verjetno že pri sebi saj drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa ne potrebujete. Ste pravkar naleteli na najboljšo ponudbo?

Nkbm hitri kredit že imate?

Tudi v tem primeru, da Nkbm hitri kredit že imate ne bo prav nobenih težav pri pridobivanju novega. Mobilna banka namreč ne pogojuje tega, da ne bi smeli že imeti kakšnega posojila, vseeno pa je prav tako na kateri banki imate odprt račun. Kredit na mobilni banki je na voljo komitentom vseh različnih bank.

Pogoj je samo slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in redni mesečni prilivi. Ne boste potrebovali niti notarja, prav tako od vas ne bodo zahtevali potrdila o zaposlitvi ali poroka. Še več kot to. Preverjali ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti kar se običajno stori z vpogledom v Sisbon.

Bi svoj Nkbm hitri kredit radi odplačali?

Obstajajo tudi primeri, ko se nekdo želi rešiti starih obveznosti in najeti novo posojilo. V tem primeru, da bi radi svoj Nkbm hitri kredit ali kredit na katerikoli drugi banki poplačali, lahko to storite tako, da na mobilni banki najamete kredit v višini, ki temu ustreza hkrati pa vam ostane še dovolj denarja za kaj drugega.

V ta namen uporabite kreditni kalkulator, ki ga najdete na spletni strani omenjene banke. Vanj enostavno vnesete znesek kredita, ki si ga želite ter izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Nato preverite izračun in imejte v mislih, da ta zajema popolnoma vse zneske vključno s stroški kredita.

Nkbm hitri kredit ni ovira

Če ste se odločili za nov kredit pa bi radi Nkbm hitri kredit obdržali lahko storite tudi tako. Pomembno je, da se prej zavedate finančnih posledic in obveznosti, ki jih je potrebno mesečno poravnavati. Če so vaši prihodki za to dovolj visoki ne bo nobenih težav. Najem kredita pa je otročje lahek.

Preko naprave s povezavo do spleta boste izpolnili in oddali kreditno vlogo katero bodo na strani mobilne banke pregledali in jo potrdili. Navadno boste že 15 minut po potrjeni vlogi na račun prejeli nakazilo, najkasneje pa se lahko denarju nadejate v roku 24-ih ur. Denar lahko porabite za karkoli želite.

Ko Nkbm hitri kredit ni dovolj

Ste se znašli v precepu, ko najemate denimo Nkbm hitri kredit in je končni znesek nekoliko manjši kot ste upali, da bo? Potem preko spleta enostavno in hitro najemite še en kredit in zapolnite vrzel, ki se je pojavila ob prvem. Tako boste brez težav plačali zapadle račune, kupili kurivo, popravili avtomobil ali pa se odpravili na potovanje.

Mobilna banka, ki sodi med najboljše v EU svoje stranke razveseljuje s svojo dostopnostjo in minimalnimi pogoji za najem kredita, ki je rešen ekspresno hitro. Ker se danes na spletu vse odvija 24 ur na dan je prav, da obstaja tudi banka, ki je na voljo vedno in povsod.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq