Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojila

Že veste kako do najhitrejšega posojila?

Je mesec prekratek za vašo plačo? Morda potrebujete nujno nekaj denarja čimprej pa ne veste kako do njega? Znašli ste se na pravem mestu, saj imamo za vas informacijo kako do najhitrejšega posojila. Tako hitrega, da boste morda zapravljali že danes.

Ne glede na to za kaj potrebujete denar, ali gre za poplačilo zapadlih obveznosti, popravilo avta, morda za nakup česa lepega za partnerja ali zase, imamo za vas prava posojila po meri. Smo mobilna banka, ki svoje storitve ponuja tam kjer se vse odvija bliskovito hitro. Na spletu!

Do posojila kar na spletu

Spletna posojila so pravi hit in so lahko urejena v zelo kratkih rokih. Na naši mobilni banki smo se specializirali za prav to vrsto posojil, zato ne čudi, da sodimo v sam vrh EU tovrstnih storitev. Naše stranke se zadovoljne vračajo znova in znova, zato ni nobenega razloga, da se ne bi pri nas oglasili tudi vi.

Zelo hitro boste ugotovili, da bi težko prišli do ugodnejšega in hitrejšega posojila, saj zahtevamo zares minimalno dokumentacije in vašega časa. Ne bo vam treba ne na banko, niti k delodajalcu, ali k notarju. Vse skupaj boste opravili od doma z vikenda, ali z dopusta v toplih krajih.

Spletna posojila so zakon!

Ko človek sliši za spletna posojila je včasih v dvomih. Navadili so nas, da je potrebno za posojilo oditi na banko in ugoditi številnim pogojem, ter priskrbeti kup dokumentacije. Pri nas tega ni treba, saj bomo od vas potrebovali zgolj reči, ki jih imate že tako ali tako vedno pri sebi.

Ste komitent neke druge banke in menite, da bo to razlog za zavrnitev? Nikakor! Pri nas so dobrodošli prav vsi državljani Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi prilivi. Vlogo za posojilo boste izpolnili in oddali v zgolj nekaj minutah.

Dokumentacija za posojila pri nas

Kot že povedano, do posojila boste pri nas prišli na sila enostaven način. Od dokumentacije bomo od vas potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Nobenih potrdil s strani delodajalca ali notarja ne bomo zahtevali.

Pozabite na goro papirjev, na kar ste bili morda vajeni drugje. Vlogo boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja izpolnili v nekaj minutah, jo oddali in v kratkem že prejeli nakazilo z naše strani. Hitrost je naša velika odlika na katero smo še kako ponosni.

Do posojila še isti dan

Izplačilo potrjenega posojila v naši mobilni banki se izvede navadno že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge za posojilo. Morda celoten postopek občasno vzame več časa, odvisno tudi od ure v dnevu, a vedno izplačamo odobreno posojilo vsaj v roku 24-ih ur.

Splet je živa stvar kjer se vse skupaj odvija 24 ur na dan. Ob tem pa dodajmo še, ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti in vam bomo posojilo ponudili na do 12 mesečnih obrokov. Te si boste izbrali sami in oddali vlogo, ko boste s končnim izračunom zadovoljni.

Pred seboj boste imeli ves čas transparentno navedene tudi vse zneske in stroške vašega posojila. Varno in hitro!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq