Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Mobi kredit

Kaj je pravi mobi kredit?

Živimo v naprednem svetu kjer nam življenje kroji moderna tehnologija in napredne tehnološke naprave povezane v splet. Prav nenavadno je danes po običajni pošti prejeti položnico ali pismo. In zakaj bi bilo s krediti kaj drugače? Tudi banke so na spletu, ampak ali obstaja kakšen pravi mobi kredit?

Lahko rečemo, da obstaja! Vsaj v primeru mobilne banke je tako saj deluje zgolj preko spleta kar pomeni, da jo lahko obiščemo tudi s pomočjo pametnega telefona. O postopku naročila kredita več kasneje, povejmo pe še, da za kredit na tej banki, ki se uvršča v sam vrh EU ne boste potrebovali veliko.

Kako naročiti mobi kredit?

Če ta hip razmišljate o najemu kredita, a si ne želite hoditi od vrat do vrat različnih bank in prejemati zavrnitev, je čas za pravi mobi kredit. Zanj boste seveda obiskali mobilno banko preko spleta, ki bo na ta način prišla k vam in ne obratno. Bolj mobilno kot preko spleta seveda ne gre.

Pri tem boste lahko uporabili računalnik ali pa katero od mobilnih, prenosnih naprav s povezavo v splet. Prenosni računalnik, tablico ali pametni telefon, ki je vedno z vami. Vas skrbi zaradi papirjev? Prav dosti jih ne boste potrebovali saj bo dovolj, da imate pred seboj osebni dokument in bančno kartico.

Po mobi kredit na splet

Po mobi kredit se boste odpravili na spletno stran mobilne banke kjer boste za prvi korak uporabili njihov kreditni kalkulator. Ta vam bo na zelo pregleden način prikazal izračun vašega kredita. Zanj boste sprva vnesli le znesek kredita ter izbrali število obrokov. Teh boste imeli na voljo do 12.

Povejmo, da bo končni izračun kredita vseboval tudi vse zajete stroške kar pomeni, da boste na transparenten način videli vse potrebne podatke pred nadaljevanjem. Nato sledi izpolnjevanje kreditne vloge kar vam bo vzelo le nekaj minut. Previdno jo izpolnite in oddajte nakar jo bodo na mobilni banki preverili in seveda potrdili, če bo izpolnjena pravilno.

Mobi kredit od koderkoli

Mobi kredit na mobilni banki naročite preko spleta zato je jasno, da ga boste lahko naročili od koderkoli in kadarkoli ne glede na uro v dnevu. Od tega bo odvisno tudi izplačilo, ki pa se navadno opravi že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge. Najdlje boste na denar čakali do 24 ur.

Za naročilo kredita v mobilni banki ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, niti vam ne bo treba hoditi k notarju. Nekatere banke zahtevajo poroka ali zastavitev kar pa v tem primeru ne bo pogoj. Prav tako nihče ne bo preverjal vaše kreditne sposobnosti v Sisbon.

Mobi kredit je zakon

Kot vidite je mobi kredit na mobilni banki nekaj najboljšega kar si človek lahko zamisli na tem področju. Denar bo hitro na vašem računu, potrošili pa ga boste lahko v skladu s svojimi željami saj vam porabe nihče ne bo pogojeval. Že veste kaj vse si boste privoščili z njim?

Če smo vas prepričali s ponudbo in enostavnostjo postopka je na vas le še, da obiščete spletno stran mobilne banke in naročite svoj kredit. Postopek je varen, transparenten in od uporabnika ne zahteva nikakršnega posebnega znanja uporabe računalnika ali spleta. Tudi posebnih orodij ali aplikacij ne boste potrebovali kot tudi ne digitalnega certifikata.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq