Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Krediti

Nekateri krediti so danes res ugodni

Je že tako, da živimo v času potrošništva, ko je gospodarstvo močno upehano in ko se človek bori za svoje boljše življenje. Žal pa včasih tudi pridnost, redno delo, ter finančna odgovornost niso dovolj, da bi si lahko privoščili vse tisto kar za normalno življenje potrebujemo.

Pa ne govorimo zgolj o presežkih, boljšemu avtomobilu ali večjem stanovanju. Žal nam včasih zmanjka tudi za trdo prigaran dopust ali kakšno lepo darilo za partnerja, morda za nekaj malega razvede zase. Takrat si lahko pomagamo tudi s krediti, ki so lahko danes tudi zelo ugodni.

Kratkoročni krediti manj glavobola

Ob misli, ki je povezana s krediti nas navadno prešine tudi misel na to, da bomo ta kredit dolgo odplačevali. Temu lahko hitro naredite konec in najamete kratkoročen kredit, ki bo izplačan že v 12 mesecih ali manj. Najlepše pri vsem tem pa je, da si število obrokov lahko izberete sami.

A kje? Vsekakor v naši mobilni banki, ki je na voljo prav vsem slovenskim državljanom. Hitri krediti so pri nas na voljo pod sila ugodnimi pogoji, v kar štejemo tudi zares minimalne zahteve, ki jih je potrebno izpolniti pred najemom kredita.

Krediti v nekaj minutah

Če ste še pred kratkim menili, da to ni mogoče, si boste kmalu premislili. Naša spletna banka, ki deluje na spletu, med mobilnimi bankami sodi v sam vrh EU. To pomeni, da smo svoje storitve tako močno optimizirali in prilagodili potrošniku, da so to prepoznali vsi.

Krediti v naši mobilni banki so vam na voljo ob katerikoli uri, naročite pa jih lahko tudi s potovanja, med vožnjo z vlakom ali avtobusom, oziroma od koderkoli boste želeli. V ta namen boste potrebovali samo računalnik ali pametni mobilni telefon.

Krediti, ki ne kličejo po kupu dokumentov

Še ena malenkost, ki nas dela boljše, tiči v dejstvu, da od vas ne bomo zahtevali gore papirjev, da bi vam odobrili kredit. Hitri krediti pri nas so vam na voljo pod zares ugodnimi pogoji in to pomeni tudi, da boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Ste debelo pogledali kajne? Res je, brez potrdila vašega delodajalca, brez dragega potrjevanja pri notarju, ali zoprnega iskanja poroka, ki bi garantiral za vas. In če ste ta trenutek pomislili, da imate pravzaprav že vse pri sebi, vas vabimo da kar takoj obiščete našo mobilno banko na spletu!

Hitri krediti za hitre rešitve

Da lahko rečemo, da so pri nas na voljo hitri krediti, moramo ta sloves tudi opravičiti. Mi ga na ta način, da svojim strankam prikrajšamo čas za obiskovanje bank, nabiranje dokumentacije in celoten postopek omogočimo kar od doma, oziroma od koderkoli. Za oddajo vloge poste potrebovali le nekaj klikov in kratkih minut.

Ko bo vloga s strani naše finančne službe pregledana in potrjena, bomo takoj nakazali denar na vaš račun. To pomeni, da je nakazilo vidno že po dobrih 15-ih minutah. Najkasneje pa v roku 24-ih ur, kar je odvisno od situacije in od primera do primera. Verjamemo pa, da vsekakor dovolj hitro za tisto kar potrebujete.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq