Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Potrošniški kredit

Iščete dober potrošniški kredit? Našli ste ga!

Potrošniki smo pravzaprav vsi in, če bi na nas pogledali z večje višine, bi videli kako hitimo sem in tja kot pridne mravljice, opravljamo svoje delo in skrbimo za družine. Na žalost pa nam občasno vmes zmanjka nekaj časa zase. Pa ne samo časa, tudi denarja konstantno primanjkuje kajne?

In če si človek zaželi česa lepega, kak oddih, morda darilo za partnerja, ali pa zgolj odmisliti nakopičene stroške, potrebuje denar. V ta namen je ena boljših in hitrih rešitev vsekakor potrošniški kredit. A pri tem je potrebno biti previden, preveriti konkurenco in izbrati zares dober potrošniški kredit.

Potrošniški kredit 1, 2, 3

Ko beseda nanese na potrošniški kredit, se potrošnik vpraša tudi kako hitro lahko do njega pride. Denar se navadno potrebuje takoj in ne šele čez kak teden ali mesec. Lahko bi rekli, da mora biti potrošniški kredit danes hiter in ugoden. Če morda ne veste kako do takšnega kredita, vam povemo mi.

V naslednjih stavkih boste izvedeli vse potrebno, da boste znali do denarja priti v rekordnem času in sicer še danes. Ne verjamete, da je to mogoče? Ste komitent druge banke in veste da to ne gre. Morda že odplačujete kakšen kredit kar pomeni, da do novega ne morete? No, pri nas lahko!

Najhitrejši potrošniški kredit je na spletu

Če želite karkoli opraviti hitro, mora biti to skoraj zagotovo povezano s spletom. In naša mobilna banka vsekakor je. Delujemo na spletu in se na tem področju uvrščamo v sam vrh EU, čeprav uspešno delujemo tudi v nekaterih drugih državah izven Unije.

Odkar smo svojo storitev optimizirali do te mere, da smo zares impresivno hitri in ugodni, se je število prosilcev za potrošniški kredit močno povečalo. K sreči pa spletna banka ne deluje po omejitvah kvadrature in ure v dnevu, ki nam sicer odreja življenje. Sprejmemo lahko toliko prosilcev kolikor jih je tam zunaj v želji po kreditu.

Potrošniški kredit z malo dokumentacije

Praktično nič! Za potrošniški kredit pri nas lahko zaprosijo vsi slovenski državljani in državljanke s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi. Od dokumentacije pa boste potrebovali samo osebni dokument in številko tekočega računa kamor prejemate plačo. To je to!

Ste ostali odprtih ust? Nič čudnega. Od vas namreč ne bomo zahtevali potrdila vašega delodajalca, niti ne kakšne notarske overitve, ali poroka. Dovolj bo že tisto kar smo našteli, se pa vse lepo še ne konča pri tem. Da sodimo med najboljše, dokazuje tudi naša mobilna dostopnost.

Potrošniški kredit kar iz postelje

Ker se imenujemo mobilna banka, to pomeni da smo seveda mobilni. Tako vam ne bo treba hoditi k nam, ampak bomo kar mi prišli k vam. Kadarkoli in kamorkoli boste želeli. Ste ravno na vikendu, zrete v prelepo naravo in se sprašujete kako bi bilo, če bi kupili nekaj materiala za lepšo teraso in opremo?

Ni problema. Vzemite v roko svoj pametni telefon, pojdite na našo spletno stran in opravite izračun kredita. Vnesite znesek, izberite do 12 obrokov za odplačilo in preverite številke. Zadovoljni? Zgolj izpolnite še vlogo za potrošniški kredit, oddajte in že prav kmalu boste imeli na računu nakazan denar.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq