Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Akreditiv

Kaj je akreditiv?

Akreditiv je neke vrste garancija v bančnih poslih. Če ste tukaj bolj iz razloga, ker si želite enostavnega in hitrega kredita vam o tem ne bo potrebno razmišljati. Za vas imamo izjemne novice s posojilniškega trga. Na spletu vas čaka mobilna banka s svojimi hitrimi krediti, ki so dostopni praktično vsem.

Slovenskim državljanom in državljankam s stalnim naslovom prebivališča v Sloveniji ter z rednimi mesečnimi prihodki. Pogojevanje za najem kredita se pri tem ustavi. Se sprašujete kakao je to možno? Mobilna banka se je specializirala za poslovanje preko spleta in skušala priti karseda nasproti svojim strankam. To ji je še kako dobro uspelo.

Akreditiv ne bo predmet kredita

Za najem kredita pri mobilni banki ne bo potrebno zavarovanje kredita niti ne boste slišali za besedo akreditiv. Gre za sila enostaven hitri kredit, ki je lahko realiziran že v nekaj minutah. Če imate pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa lahko kar takoj pričnete z naročilom kredita.

Na banko vam seveda ne bo potrebno hoditi saj govorimo o spletni banki. Prav tako pa vam ne bo potrebno hoditi niti kam drugam. Za najem kredita ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, notarske overitve ali celo zastavitve. Niti poroka vam ne bo potrebno iskati ob čemer pa najboljše šele sledi v nadaljevanju.

Akreditiv za posel

Besedo akreditiv boste večkrat srečali kadar bo govora o podjetjih in kreditih zanje. Hitri potrošniški kredit je precej bolj enostaven. Še posebej kadar govorimo o spletnem kreditu mobilne banke, ki pride tja kjer ste vi. Tudi na klop v park, če boste tako želeli in oddali kreditno vlogo preko pametnega telefona.

Sicer pa za naročilo kredita potrebujete zgolj napravo z dostopom do spleta. Lahko je tudi računalnik ali tablica. Povedali smo že, da kaj dosti dokumentacije ne boste potrebovali, dodajmo le še eno zelo pomembno zadevo. Pred potrditvijo kredita v banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti kar se sicer počne z vpogledom v Sisbon.

Pozabite na akreditiv

Kot vidite gre za sila enostaven kredit zato lahko pozabite na akreditiv. Poslovanje mobilne banke je nadvse transparentno in poteka po veljavni zakonodaji. Banka se lahko pohvali, da spada v sam vrh EU tovrstnega poslovanja kar potrjujejo tudi zadovoljni uporabniki. Poglejmo pa še kako bo potekalo naročilo kredita.

Povsem na začetku, ko boste preko spleta obiskali spletno stran mobilne banke, boste na strani uporabili kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli želen znesek kredita, izbrali ustrezno število obrokov in preverili izračun. Pred seboj boste imeli popolnoma vse potrebne podatke, vključno s stroški kredita zato vas v nobenem trenutku ne bo strah kakšnih pasti drobnega tiska.

Za akreditiv ni potrebe

Pri takšnem hitrem spletnem kreditu ni nobene potrebe za akreditiv ali pa za zavarovanje kredita z vaše strani. Vse poteka hitro in tekoče zato ne čudi, da boste za izpolnjevanje kreditne vloge potrebovali zgolj nekaj minut. Ko boste vlogo izpolnili in oddali jo bodo pregledali na strani banke ter jo potrdili, če bo izpolnjena pravilno.

Po potrditvi se lahko nakazilu na bankčni račun nadejate že v naslednjih 15-ih minutah oziroma do 24 ur, odvisno od primera do primera seveda. Kredit boste lahko potrošili skladno s svojimi željami saj vam porabe na noben način ne bodo omejevali. Lahko si privoščite tudi krasen dopust.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq