Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Zavarovanje kredita

Zakaj je potrebno zavarovanje kredita?

Se vam že nekaj časa kopičijo neplačane položnice ali pa se je kot po navadi pojavil nek nenadejan strošek za katerega enostavno nimate dovolj denarja? Potem ta hip zagotovo razmišljate o kreditu. So vam na banki dejali, da bo potrebno zavarovanje kredita? Nič nenavadnega sicer, a gre za dodatne stroške za vas.

Kar veliko bank danes zahteva zavarovanje danega posojila za primer, da bi se posojilojemalcu kaj pripetilo oziroma ne bi več zmogel plačevati svojih obveznosti. Je pa kredit brez zavarovanja vseeno mogoče dobiti in to celo lažje kot bi si kdo mislil. Za takšen kredit vam ne bo treba niti na banko.

Zavarovanje kredita preko spleta ne bo potrebno

V mislih imamo prav posebno mobilno banko, ki v celoti posluje preko spleta in nudi storitve za katere ni potrebno zavarovanje kredita. Pa ne le to, tudi marsikaj drugega ne boste potrebovali. Denimo potrdila o zaposlitvi, notarske overitve ali pa poroka oziroma celo zastavitve. Vse to namreč ne bo potrebno.

Za kredit preko spleta pri tej posebni banki bo dovolj, če boste imeli pred seboj osebni dokument, številko bančnega računa in pa redne mesečne prihodke. Se sprašujete kako boste najeli kredit ne da bi vam bilo treba v banko? Obiskali jo boste preko spleta pri tem pa uporabili računalnik, tablico ali pametni telefon.

Ko zavarovanje kredita pomeni strošek

Povsem verjetno je, da boste svoj kredit odplačali brez posebnosti in zapletov. A, če boste morali urediti zavarovanje kredita vas bo to stalo nekaj denarja, ki bi ga krvavo potrebovali. Vrnimo se k mobilni banki in postopku najema kredita tam. Za začetek skočite na njihovo spletno stran kar s klikom na povezavo v tem članku.

Potem se razglejte in uporabite kreditni kalkulator. Gre za zelo enostaven kalkulator s katerim si boste izračunali vse okoli novega kredita. Vnesli boste znesek, ki bi vas zadovoljil, izbrali število obrokov in preverili izračun. Ker bodo v njem zajeti tudi vsi stroški boste lahko v vsakem trenutku popolnoma mirni.

Če ne želite zavarovanje kredita

V primeru mobilne banke zavarovanje kredita ne bo potrebno. Da bi vam pojasnili za kako napredno banko gre in kako zelo so se približali svojim strankam povejmo, da se na prostoru EU uvršča v sam vrh, deluje pa še v nekaj drugih državah. Kredit boste naročili kar od doma, s sprehoda ali pa iz službe.

Celoten postopek najema kredita je izjemno enostaven in hiter zato ste lahko povsem brez strahu, da bi se vam morebiti kje zataknilo. Ne boste potrebovali nobenega posebnega znanja ali digitalnega certifikata. Enostavno boste izpolnili kreditno vlogo preko spleta in jo tam tudi oddali. Potem sledi potrditev in izplačilo.

Zavarovanje kredita ste vi sami

V tem primeru boste zavarovanje kredita seveda vi sami zato se pametno odločite glede zneskov in obrokov. Ko bo vaša kreditna vloga enkrat potrjena vam bo mobilna banka s svojega računa na vašega nakazala denar že v roku 15-ih minut ali najkasneje v 24-ih urah. Hitreje že skoraj ne gre.

Brez nepotrebne poti v banko, stanja v vrsti ali obiska pri notarju boste vse potrebno za svoje posojilo uredili kar na daljavo. Ker boste lahko denar porabili za karkoli si boste seveda plačali tudi stare račune, ali pa si privoščili kakšno lepo potovanje. Sploh ni pomembno kajti mobilna banka vam pri tem ne bo stala na poti.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq