Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Študentski kredit

Kam po študentski kredit?

Marsikdo pozablja, da tudi študenti potrebujejo denar. Morda še bolj kot marsikdo drug. Ampak ali študentski kredit sploh obstaja? Zakaj pa ne, saj tudi študentje pridno delajo ob svojem študiju. Seveda tako posojilo ni mogoče dobiti povsod a vendarle je mogoče. Danes je na voljo zares veliko ponudbe za vse potrebe.

Ena takšnih za katero morda še niste slišali je ponudba mobilne banke. Se sprašujete kaj je mobilna banka? Gre za banko, ki pride k vam in ne obratno. Ker deluje na spletu je tako na voljo vsem in ob vsaki uri. Pogoji za najem kredita v omenjeni banki so naravnost neverjetni in enostavni.

Študentski kredit že imate?

Mobilna banka slovi po tem, da se v svojem segmentu uvršča v sam vrh EU, posluje pa še v nekaj drugih državah izven nje. Če morda študentski kredit, ali kak drug kredit že odplačujete to še ne pomeni, da ne morete dobiti novega. Krediti so na voljo tudi takšnim in tistim, ki imajo bančni račun odprt drugje.

Za najem kredita torej ne rabite biti komitent mobilne banke. Dovolj bo, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom prebivališča v Sloveniji in prejemate redne prihodke. V tem primeru boste za najem kredita potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. Zveni odlično kajne?

Po študentski kredit na banko?

Če ste morali po študentski kredit na banko, lahko na izgubljanje časa tokrat pozabite. Kredit na mobilni banki boste v celoti uredili na internetu s pomočjo računalnika, tablice ali pa kar pametnega telefona. Potrebna bo še povezava do spleta in pripravljeni boste na naslednji korak. Ta bo najprej izračun kredita.

Opravili ga boste v nekaj klikih saj bo potrebno v kreditni kalkulator vnesti zgolj želen znesek kredita in izbrati število obrokov. Teh je na voljo do 12. Izračun bo nato vseboval popolnoma vse potrebne podatke vključno s tistimi, ki vse najbolj zanimajo. S stroški kredita seveda. Naslednji korak pa je le še eden.

Ko študentski kredit ne skrbi več

Če ste v težavah, ker vam je zmanjkalo denarja za obrok, ki ga terja vaš študentski kredit si lahko pomagate na način, da drugje najamete kredit, starega poplačate in vam ostane še kaj za zraven. Seveda prej preverite vse pogoje in kje lahko to storite. Mobilna banka omogoča tudi dva kredita hkrati.

Torej tistega, ki ga že imate in še svojega, kar je sicer prej izjema kot pravilo. Za najem kredita v mobilni banki ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca, ne bo pa vam potrebno niti hoditi k notarju. Tudi porok ne bo potreben, preverjali pa ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti.

Adijo študentski kredit

Ko boste svoj študentski kredit enkrat odplačali vam bo ostal le še en obrok za kredit, ki ga boste na novo najeli. Pri mobilni banki je tako, da vse poteka zelo hitro zato lahko nakazilo pričakujete v roku enega dne oziroma še mnogo prej. Nekaj minut vam bo vzelo le še izpolnjevanje kreditne vloge.

Preko spleta seveda, nakar jo boste oddali, počakali, da jo potrdijo in vam nakažejo denar. Kar težko verjeti a navadno se nakazilo opravi že v naslednjih 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur, ko je denar na vašem računu in že lahko prosto razpolagate z njim.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq