Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski krediti

Zakaj so stanovanjski krediti tako nedosegljivi?

So vas že zanimali stanovanjski krediti? Potem ste kaj hitro spoznali in ugotovili, da vse skupaj ni niti najmanj enostavno. Procedure, ki se vlečejo, kup dokumentacije in dokazil, na koncu pa morda celo razočaranje v znesku, ki niti najmanj ni dovolj za nakup stanovanja. Zahteve pri teh kreditih so razumljivo precej visoke.

Povsem drugače pa je, ko govorimo o hitrih kreditih. Dandanes je do takšnega kredita moč priti kar preko spleta ne da bi pri tem potrebovali kaj dosti papirjev. V resnici bo vse kar boste za kredit pri mobilni banki potrebovali vaš osebni dokument in številka bančnega računa. Samo to!

Kaj če so stanovanjski krediti že prisotni?

Ne glede na morebitno dejstvo, da stanovanjski krediti že bremenijo vaše prihodke pa to ni razlog, da na mobilni banki ne bi dobili novega hitrega kredita. Teh pogojev omenjena banka ne postavlja zato je pridobitev posojila tam izjemno enostavna. Da je temu res tako priča dejstvo o pogojih, ki jih morate izpolnjevati.

Dovolj bo, če ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem v Sloveniji in na svoj bančni račun prejemate redne prilive. Ne glede na to ali že imate kak kredit in ne glede na to pri kateri izmed bank imate odprt svoj bančni račun. In vse skupaj boste opravili kar na daljavo.

Stanovanjski krediti so precej bolj zahtevni

Res je, da so stanovanjski krediti precej bolj zahtevni saj gre za zelo visoke zneske in je nemalokrat potreba tudi zastavitev ali kakšen porok. Nič od tega ne bodo od vas zahtevali na mobilni banki. In ne le to. Kredit boste pridobili kar brez potrdila o zaposlitvi, brez obiska notarja in overjanja pogodbe.

Se vam zdi neverjetno? Kaj pa, če vam povemo, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti? Torej brez vpogleda v Sisbon in ostalih stresnih reči, ki navadno vodijo do zavrnitve kreditne vloge. To boste pri mobilni banki izpolnili in oddali kar preko spleta pri čemer ne boste potrebovali posebnega znanja.

Stanovanjski krediti na daljavo niso opcija

Čeprav morda stanovanjski krediti niso dosegljivi na ta način pa boste kredit pri mobilni banki naročili s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona ter povezave na splet. Torej tako enostavno, da boste kredit v resnici lahko uredili kar iz službe, od doma ali od koderkoli drugje kjer se boste pač nahajali.

Gre za eno najboljših bank v EU na tem področju mobilnega bančništva. Celoten postopek je nadvse transparenten saj pred naročilom kredita na njhovi spletni strani uporabite kreditni kalkulator s čigar pomočjo si izračunate zase optimalen kredit. Vnesti boste morali samo znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Stanovanjski krediti in vloge

Kot rečeno, če so stanovanjski krediti že bili na vašem meniju in se spomnite koliko dela ste imeli z njimi lahko na vse skupaj pri mobilni banki pozabite. Potem, ko boste v nekaj minutah izpolnili in oddali vlogo za svoj novi kredit bodo le to na strani banke preverili in potrdili.

Kar posebej navduši pa je hitrost izplačila kredita. To navadno steče že po 15-ih minutah od potrditve vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur, odvisno od primera do primera seveda. S storitvijo pri tej posebni spletni banki ne boste nikoli razočarani, še bolj pozitivno presenečeni pa, ko se boste vrnili naslednjič. Takrat boste lahko kredit naročili kar preko SMS sporočila.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq