Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski kredit za mlade

Kako dobiti stanovanjski kredit za mlade?

Kar priznajmo si, stanovanjski kredit za mlade je pri nas skorajda misija nemogoče. Vemo, da so stanovanja draga, plače mladih pa prenizke, da bi si lahko privoščili takšna posojila. Morda kakšnemu paru uspe najeti posojilo skupaj, a je denarja v resnici vedno premalo. Kaj storiti v tem primeru?

Morda še niste slišali, a sedaj je na spletu moč najeti kredit preko mobilne banke, ki se v svojem poslu uvršča v sam vrh EU in to vsekakor ne zaman. Z dostopnimi in enostavnimi pogoji ter storitvijo, ki v celoti poteka preko spleta je unikum med mobilnimi bankami in zato priljubljena tudi pri mladih.

Stanovanjski kredit za mlade že imate?

Tudi v primeru, ko ste med srečneži in ste stanovanjski kredit za mlade že dobili ter ga odplačujete lahko pri omenjeni mobilni banki najamete še enega. Sploh ni pomembno niti na kateri banki ga imate in kje imate odprt tekoči račun. Vse kar šteje vam navedemo v nadaljevanju tega članka.

Med pogoji je zapisano le, da morate imeti slovensko državljanstvo, biti prijavljeni na stalnem naslovu v Sloveniji in prejemati redne prihodke. To je v resnici vse kar bodo pri oddaji vloge za kredit od vas zahtevali. Brez nepotrebnih komplikacij in nabiranja dokumentacije, ter najbolj različnih dokazil za odobritev enega samega kredita.

Naj vas stanovanjski kredit za mlade ne skrbi

Marsikdo, ki je uspel najeti stanovanjski kredit za mlade pa se kasneje znajde v situaciji, ko je potrebno kaj postoriti v stanovanju, morda nakupiti nekaj opreme, peljati avto na servis ali pa si zgolj privoščiti en lep dopust, a denarja seveda ni. Na žalost je kredit že v teku in do novega ne morete.

No ja, v primeru mobilne banke seveda lahko. Za začetek pa obiščite njihovo spletno stran do katere lahko pridete tudi s klikom na povezavo v tem članku. Tam vas bo pričakal kreditni kalkulator s pomočjo katerega pa si boste nadvse enostavno izračunali svoj naslednji kredit. Ste pripravljeni?

Bi stanovanjski kredit za mlade poplačali?

Če ste v preteklosti najeli stanovanjski kredit za mlade, ki gre proti koncu in bi ga sedaj radi poplačali in zaživeli nekoliko bolj sproščeno lahko preverite svoje možnosti pri mobilni banki. Tam enostavno najamete kredit na do 12 mesečnih obrokov, poplačate starega in si nekaj prihranite še za sproti.

Omenili smo kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli znesek, ki ga potrebujete, izbrali število mesečnih obrokov in že boste lahko preverili vse podatke o kreditu. Pred vami bodo namreč vsi potrebni zneski, ki bodo vključevali tudi vse stroške kredita. Potem sledi samo še en korak, ki se imenuje kreditna vloga in že boste na dosegu denarja.

Stanovanjski kredit za mlade ni ovira

Kot lahko vidite stanovanjski kredit za mlade ali katerikoli drug kredit ni ovira za pridobitev novega na mobilni banki. Dodajmo še, da za najem ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, ne bo vam treba k notarju prav tako ne boste potrebovali poroka. Se bojite zastavitve? Tudi ta ne bo potrebna.

In še več kot to. Nihče ne bo preverjal vaše kreditne sposobnosti zato naj vas morebitni vpisi v Sisbon ne skrbijo. Potem, ko boste oddali kreditno vlogo in bo ta potrjena, bo vaš denar na poti navadno že po 15-ih minutah. Najkasneje pa lahko na denar na računu računate v roku 24 ur.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq