Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski kredit izračun

Kako opraviti stanovanjski kredit izračun?

Če želite opraviti stanovanjski kredit izračun se bo potrebno obrniti na banko kjer bi radi najeli nepremičninski kredit. Gre za dokaj zahteven kredit zato bo pred izračunom verjetno treba dodati nekaj dokumentacije v obliki prihodkov, morda poroštva in podobno. Sicer gre na koncu za informativni izračun a vendarle dovolj natančen.

V primeru, da ob tem potrebujete še nekaj gotovine pa lahko še en izračun kredita naredite kar preko spleta kjer najamete tudi kredit. To vam omogoča mobilna banka, ki je svojim strankam na voljo preko spletne strani. Vse skupaj boste uredili v le nekaj klikih in se kaj kmalu razveselili denarja na svojem računu.

Stanovanjski kredit izračun je primerljiv

Ko opravite stanovanjski kredit izračun je na mestu, da poskrbite še za kakšnega na drugi banki in potem med seboj primerjate podatke. Tako boste na koncu prišli do najboljše ponudbe zase kar pa je v primeru hitrih kreditov precej bolj enostavno. Na spletni strani mobilne banke si takšen kredit izračunate kar sami.

Za začetek poiščite kreditni kalkulator, vanj vnesite višino kredita in izberite na koliko obrokov bi ga radi odplačali. Na voljo je 12 mesečnih obrokov pri čemer pa vam bo izračun prikazal tudi že vse zajete stroške. Transparenten pregled vam bo dal hitro vpogled v vaš kredit, ki ga boste najeli preko spleta.

Ko stanovanjski kredit izračun morda ni dovolj

Seveda je nekaj najlepšega, ko človek kupi svoje stanovanje ali hišo a zgodi se, da stanovanjski kredit izračun morda pokaže nekoliko premalo, vi pa potrebujete še denar za obnovo, novo opremo ali kaj podobnega. V tem primeru vam bo zagotovo prišel prav hitri kredit pri mobilni banki.

Tega boste najeli hitro in brez pretiranih komplikacij saj zanj ne boste potrebovali kupa dokumentov. Samo osebni dokument in številko svojega bančnega računa pripravite. Ker boste kredit naročili preko spleta vam ne bo treba hoditi niti na banko. Sedite za računalnik ali pa v roke vzemite tablico oziroma svoj pametni telefon z dostopom do spleta.

Naj stanovanjski kredit izračun ne bo edini

Da boste imeli pri sebi čim več primerljivih podatkov poskrbite, da stanovanjski kredit izračun ne bo edini, ki ga boste opravili. Kot rečeno pa lahko za dodatno gotovino poskrbite na mobilni banki kjer od vas za najem kredita ne bodo zahtevali niti potrdila o zaposlitvi, ne overjanja pogodbe pri notarju.

Da je vse le še lepše pa ne bodo preverili niti vaše kreditne sposobnosti. Kredit tam lahko najamete tudi v primeru, če kakšnega že odplačujete. Vas skrbi, da boste morali odpreti nov bančni račun? Ne bo treba saj je povsem vseeno pri kateri izmed bank imate odprt svoj TR. Super kajne?

Stanovanjski kredit izračun je morda hiter kaj pa izplačilo?

Že res, da stanovanjski kredit izračun lahko dobimo precej hitro se pa nekoliko bolj vleče na koncu čas do izplačila. V primeru mobilne banke na denar ne boste dolgo čakali. Navadno je tako, da po nekaj minutah, ki jih namenite za izpolnjevanje kreditne vloge in njeno oddajo že lahko pričakujete nakazilo.

V resnici se to izvede v največ primerih že v naslednjih 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24 ur. Odvisno od primera do primera in tudi tega ali ste pravilno izpolnili kreditno vlogo. Pred vami je ponudba, ki jo boste težko zavrnili saj imate lahko prepotreben denar na računu že danes.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq