Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit izračun

Potrebujete kredit izračun?

Preden se odločite za najem kredita potrebujete tudi kredit izračun. To je izračun na banki, ki vam pove koliko denarja lahko dobite, na koliko obrokov in kakšni bodo pri tem stroški. Kar je pomembno pa je, da jih opravite več na različnih bankah in jih med seboj primerjate.

Le tako boste namreč našli zase najbolj ugodno varianto za kar pa se kaj hitro lahko izkaže hitri kredit pri mobilni banki. Gre za banko kjer se vse odvija brez zapletov in zelo hitro saj posluje preko spleta in svojim strankam na široko odpira vrata s svojimi enostavnimi in nezahtevnimi pogoji za najem kredita.

Po kredit izračun kar na splet

Da bi bilo vse skupaj še lepše pa vam mobilna banka omogoča, da kredit izračun opravite kar na njihovi spletni strani. V ta namen so za vas pripravili zelo enostaven kreditni kalkulator s pomočjo katerega bo vaša odločitev mnogo lažja. In kako do izračuna kredita preko spleta?

Enostavno, da bolj ne gre. V kalkulator vnesete znesek, ki ste ga imeli v mislih, izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo kredita in preverite izračun, ki bo zajemal tudi celotne stroške kredita. Če vam izračun ne bo všeč si pač enostavno in hitro pripravite novega. Potem pa sledi le še nezahtevno izpolnjevanje kreditne vloge.

Kredit izračun in kreditna vloga

Ko je kredit izračun enkrat zadovoljiv sledi torej še kreditna vloga. Tudi to seveda izpolnite preko spleta in jo oddate. Pri izpolnjevanju bodite previdni in natančni, da bo lahko postopek nemotoma tekel dalje. Ko boste vlogo enkrat oddali in bo ta pregledana in potrjena, sledi le še izplačilo denarja na vaš račun.

Do tega pride navadno že 15 minut po potrditvi ali pa, odvisno od primera, najkasneje v roku 24-ih ur. Denar bo tako hitro na vaši banki in vam bo na voljo za prosto razpolaganje. To pomeni, da si boste lahko z njim kupili karkoli ali pa zgolj plačali kakšne zapadle obveznosti.

Kredit izračun naj bo vodilo

Pred najemom posojila vedno opravite kredit izračun in se zanašajte na podatke, ki jih na ta račun pridobite. Mobilna banka, ki sodi med najboljše tovrstne banke v EU vas zagotovo ne bo razočarala. Do posojila tu boste namreč prišli skoraj brez dokumentov in drugi nepotrebnih papirjev.

Potrebovali boste samo osebni dokument in seveda tekoči račun, oziroma njegovo številko kamor vam bodo nakazali denar. Med pogoji za najem kredita najdemo tako samo; slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke. Sploh ni pomemebno ali kakšen kredit že odplačujete niti to pri kateri izmed bank imate odprt bančni račun.

Za kredit izračun le nekaj klikov

Ker je kredit izračun tako enostavno opraviti preko spleta naj vam ne bo škoda tistih nekaj klikov s katerimi boste prišli do številk, ki vas v resnici najbolj zanimajo. Ste imeli v mislih novo sedežno ali pa igralno konzolo, morda potovanje? Vse to sedaj lahko uresničite s hitrim kreditom preko mobilne banke.

Brez obiska notarja, brez potrdila o zaposlitvi, poroka ali zastavitve. Do kredita boste prišli celo brez preverjanja kreditne sposobnosti preko spletne aplikacije Sisbon kar je pogoj pri veliki večini ostalih bank. Kreditna sposobnost tako ne bo igrala vloge. Že veste kje boste potrošili denar? Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq