Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski kredit forum

Stanovanjski kredit forum za informacije

Stanovanjski kredit forum je forum kjer se zbirajo ljudje, ki so, ali pa šele bodo najeli kredit za stanovanje ali drugo nepremičnino. Gre namreč za precejšnje zneske zato je jasno zakaj si želijo priti do čim več informacij na to temo. V primeru, da poleg teh iščete morda še nekaj denarja pa imamo v nadaljevanju za vas informacije tudi mi.

In lahko ste povsem brez skrbi ne glede na to ali kredit že imate oziroma ga boste šele najeli, na mobilni banki o kateri pišemo, boste do novega kredita prišli v vsakem primeru. Prav tako je povsem nepomembno na kateri banki imate odprt bančni račun.

Stanovanjski kredit forum in ponudba

Tako kot morda stanovanjski kredit forum obiščete zaradi dodatnih informacij na temo stanovanjskega kredita pa se je potrebno predhodno pozanimati tudi o različni ponudbi. Nikar se ne zagozdite zgolj pri eni banki saj jih je na trgu kar nekaj, ki nudijo tovrstne kredite. Presenečeni boste nad dejstvom kako različne so lahko.

Nekatere boljše druge slabše, a za vas bo morda dobrodošla informacija tudi o kreditu na mobilni banki. Če s stanovanjskim ne morete poskrbeti še za neke reči izven nakupa stanovanja pa boste lahko z denarjem na račun kredita mobilne banke plačali ali kupili še vse kaj drugega. Tudi zapadle račune.

Stanovanjski kredit forum in pogoji

Na straneh kot je stanovanjski kredit forum boste izvedeli tudi precej na temo pogojev. Pa če za hip pustimo stanovanjski kredit pri miru in se usmerimo na hiti kredit pri mobilni banki, povejmo nekaj zanimivosti. Pogoji za pridobitev tega kredita so super enostavni in jih boste zlahka izpolnili.

Ste slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in prejemate redne mesečne dohodke? To je v resnici vse. Potrebovali boste le osebni dokument in seveda številko bančnega računa kamor prejemate prihodke. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja, poroka ali kakšne zastavitve. Ne boste verjeli ampak preverjali ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti.

Stanovanjski kredit forum berite previdno

Stanovanjski kredit forum seveda vsebuje kopico informacij, a so te večinoma nepreverjene. Zato bodite pri tem previdni in vedno preverite kar boste prebrali še na banki. O tem pa vam ne bo treba skrbeti na mobilni banki kjer boste do kredita prišli na zelo enostaven in nadvse transparenten način.

Za začetek vas bo na spletni strani banke pričakal kreditni kalkulator s katerim si boste v le nekaj klikih pripravili najbolj optimalen izračun kredita. Vnesti bo potrebno znesek posojila, izbrati do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in izračun bo že pred vami. Zajemal pa bo tudi vse stroške kredita zato ste lahko popolnoma mirni.

Stanovanjski kredit forum le za nepremičninski kredit

Upoštevajte, da je stanovanjski kredit forum namenjen potrošnikom, ki se ubadajo s pridobitvijo kredita za nepremičnino. To pomeni, da gre za namenski kredit, ki ga ne morete primerjati s hitrim kreditom. S tem in takšnim kot ga dobite na mobilni banki si lahko privoščite karkoli želite. Tudi krasen dopust recimo.

Mobilna banka na svojem področju sodi v sam vrh EU in svojim strankam ponuja kredite, ki so enostavni in hitri. Potem, ko boste kar preko spleta izpolnili in oddali kreditno vlogo, bo nakazilo na vaš račun prišlo navadno že po 15-ih minutah od potrditve vloge ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq