Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Skb hitri kredit

Kam po Skb hitri kredit?

Iščete Skb hitri kredit? Potem boste morali povprašati na njihovi banki vas pa kljub temu vabimo k branju saj imamo v nadaljevanju za vas ponudbo kreditov, ki je ne smete spregledati. Ste že slišali za mobilno banko? Če niste boste z velikim zanimanjem prebrali vse o njej in njeni ponudbi spletnih kreditov.

Tako je, do kredita boste lahko prišli kar preko spleta brez zamudnega obiskovanja banke, stanja v vrsti in tekanja od vrat do vrat za potrebno dokumentacijo. Spletni kredit vam bo vzel le nekaj minut prostega časa naročili pa ga boste lahko kar iz službe, na vlaku ali s kavča.

Skb hitri kredit že imate?

Če ste se razveselili ponudbe a ste se spomnili, da Skb hitri kredit že imate oziroma ste zasedeni s posojilom na kateri drugi banki vas bo razveselila novica, da je to popolnoma vseeno. Na mobilni banki do kredita pridejo tudi tisti, ki kakšen kredit že plačujejo in ne glede na to na kateri banki imajo odprt bančni račun.

Tehnično za oddajo kreditne vloge ne boste potrebovali kaj drugega kot računalnik, morda tablico ali pa kar pametni telefon s povezavo do spleta. Le nekaj klikov in že boste lahko pričakovali denar na svojem računu. Se vam zdi hitro? Še hitreje bo vse skupaj.

Skb hitri kredit ni v napoto

Kot vidite vaš Skb hitri kredit ali kredit kje drugje nikakor ne bo v napoto, če se boste odločili za kredit pri mobilni banki. Povejmo še nekaj malega o dokumentaciji. Za začetek morda to, da boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Popolnoma nič drugega.

Brez notarske overitve, brez potrdila o zaposlitvi in brez poroka. Enostavno, da bolj ne gre. Če ste slovenski državljan in imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja ter redne mesečne prihodke bo povsem dovolj. Pred odobritvijo kredita s strani mobilne banke ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. To se navadno stori z vpogledom v Sisbon.

Poplačajte Skb hitri kredit

Čeprav lahko odplačujete tudi dva kredita hkrati pa bo morda bolj enostavno, če na mobilni banki dvignete dovolj kredita in poplačate Skb hitri kredit ter si zagotovite še dovolj denarja za tisto kar potrebujete. Povsem vseeno je kaj boste kupili ali plačali saj od vas ne bodo zahtevali potrdil ali računov glede porabe denarja.

Ta bo na vašem računu super hitro. Potem, ko boste izpolnili in oddali kreditno vlogo jo bodo preverili in v primeru, da bo izpolnjena ustrezno tudi potrdili. Nakazilo denarja navadno steče že 15 minut po potrditvi, najkasneje pa boste imeli denar na računu v roku 24-ih ur.

Skb hitri kredit vas ne bo več skrbel

Ker lahko denar namenite za dopust, nakup bele tehnike ali pa plačilo zapadlih računov lahko seveda rešite tudi morebitna zaostala plačila vezana na Skb hitri kredit. Preženite temne misli z banko, ki v svojem segmentu sodi v sam vrh EU. Zadovoljne stranke se rade vračajo nazaj in tudi vi boste imeli tako vedno zaledje.

Ko boste s prvim kreditom opravili boste naslednjega lahko najeli kar s poslanim SMS sporočilom. Hitri kredit je na voljo na do 12 mesečnih obrokov, kar sami pa si lahko na spletni strani banke pripravite tudi izračun kredita. V pomoč vam bo enostaven kreditni kalkulator. 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq