Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Sberbank kredit

Se odločate za Sberbank kredit?

V iskanju informacij o kreditih navadno obrnemo internet na glavo in preiščemo vse možne opcije. Če ta hip iščete Sberbank kredit ali pa morda primerjave med različnimi krediti, lahko dodate še eno. Gre za hitri kredit, ki je na voljo pri mobilni banki in ga lahko naročite kar preko spleta.

Kar je še posebej zanimivo pa je, da imate za ta kredit verjetno vse potrebno že ta hip pri sebi. Ne verjamete? Potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon ter osebni dokument in številko bančnega računa. Pogoji so tako zelo enostavni, da z njimi zagotovo ne bo težav. Vas zanima več?

Tudi če Sberbank kredit že imate

Če ste v tem trenutku pomislili na to, da že imate Sberbank kredit in morda ne boste dobili novega, povejmo, da ni tako. Na mobilni banki lahko do kredita pridejo tudi potrošniki, ki kakšen kredit že odplačujejo. Prav tako ni pomembno na kateri banki imate odprt račun.

Pomembno je zgolj, da ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljeno tudi stalno prebivališče in na svoj bančni račun prejema redne mesečne prihodke. Če tem pogojem zadostujete potem ni več ovir, da ne bi zaprosili za kredit preko spleta. Mobilna banka pride kar k vam zato vam ne bo potrebno niti iz svoje dnevne sobe.

Sberbank kredit in primerjava

Če želite narediti primerjavo med Sberbank kredit in krediti drugih bank ter mobilno banko lahko to storite nadvse enostavno in hitro. S klikom na povezavo iz tega članka boste obiskali spletno stran mobilne banke in tam poiskali kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli le znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov in preverili izračun.

Če vam bo ta zadovoljiv imejte v mislih še, da vsebuje tudi vse stroške kredita. Torej, transparentno in brez kakšnega skrivanja pasti v drobnem tisku. Tega vam ne bo potrebno brati saj ne bo nobene pogodbe, ki bi jo morali overiti pri notarju. Tudi poroka ne boste potrebovali.

Sberbank kredit in dokumentacija

Če ste v preteklosti najemali Sberbank kredit ali to počeli v kaki drugi banki potem veste kakšne papirje približno potrebujete. Rekli smo, da na mobilni banki s tem ne bo težav. Ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi prav tako pa ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti v sistemu Sisbon.

Do kredita lahko pridete v le nekaj minutah kolikor vam bo vzelo še izpolnjevanje kreditne vloge. To boste oddali preko spleta in počakali na odobritev. Nato navadno že po 15-ih minutah sledi izplačilo kredita na vaš bančni račun. Dlje kot 24 ur na svoj denar ne boste čakali. To je to! Hitri kredit preko spleta.

Sberbank kredit lahko tudi odplačate

Ne glede na to ali kredit potrebujete, ker ste morda v zaostanku s plačili obveznosti za svoj Sberbank kredit ali pa bi ga morda radi celo izplačali in si s preostankom denarja kupili kaj lepega, je vse to odvisno zgolj od vas. Porabe denarja vam nihče ne bo pogojeval.

Mobilna banka spada med najboljše mobilne banke v EU zato ste lahko prepričani, da je pred vami prvovrstna storitev. Deluje tudi v nekaj drugih držav izven EU, stranke pa vedno zadovoljne in se rade vračajo. Takrat pa jih pričaka posebno presenečenje saj lahko naslednjič kredit naročijo kar s pomočjo običajnega SMS sporočila.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq