Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Sberbank

Vam kredit na Sberbank ni dovolj?

Ste v situaciji, ko so stroški večji od stanja na računu? Potem potrebujete hitri kredit! Ampak kam ponj, ko pa je ponudba tako raznolika? Obstaja seveda veliko bank in posojilnic, ki tekmujejo med seboj. Sberbank, NLB, NKBM in še in še. Mi pa vam tokrat predstavljamo mobilno banko, ki vas čaka kar na spletu.

Tako je. Mobilna banka pride tja kjer jo potrebujejo in ne obratno zato je dosegljiva vsem ne glede na to v katerem mestu, vasi ali naselju živijo. Pomembno je le, da imate računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do spleta in izpolnjujete minimalne pogoje mobilne banke.

Ko Sberbank ni edina opcija

Čeprav imate morda račun odprt pri Sberbank ali kateri drugi banki pa to ne pomeni, da ne morete do kredita še kje drugje. In prav mobilna banka je pri tem še kako posebna saj bo za najem kredita dovolj, če ste državljan Republike Slovenije imate tukaj prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prihodke.

Dobesedno nobene dokumentacije ne potrebujete razen osebnega dokumenta in pa številke bančnega računa. Da bi na mobilni banki dobili hitri kredit vam ne bo treba odpirati novega računa. Vse skupaj je sila preprosto, s postopkom izpolnjevanja in oddaje kreditne vloge pa boste končali v nekaj minutah. Super kajne?

Sberbank kredit nekoliko premajhen?

Dobili ste kredit na Sberbank a je znesek morda malce prenizek. Morda imate podobno izkušnjo na kateri drugi banki. Sploh ni pomembno saj lahko sedaj na mobilni najamete še enega ne glede na to, da enega že imate. Starega lahko nato poplačate ali pa enostavno odplačujete oba.

O tem se boste odločili po izračunu kredita na spletni strani mobilne banke kjer boste v ta namen uporabili kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli samo znesek kredita, ki ga potrebujete in si izbrali do največ 12 mesečnih obrokov. Izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške vam bo pokazal ali stari kredit poplačate ali pa boste lahko plačevali dva hkrati.

Primerjajte s Sberbank in drugimi

Pred najemom kredita je najboljši nasvet, da se poišče več ponudb in se jih primerja. Tudi Sberbank seveda, če je v igri. Na koncu boste potegnili črto in se odločili katera ponudba vam najbolj ustreza in ima najboljše pogoje. Sploh ni nujno, da tista, ki nudi največ denarja.

Včasih je že težko sploh priti do posojila zato v ospredje stopijo milejši pogoji. Odločitev bo vaša verjamemo pa, da bo odlična mobilna banka povsem pri vrhu izbora. Naročilo kredita lahko opravite od doma, v službi ali pa med čakanjem na avtobus. Po potrjeni vlogi pa se lahko izplačilu nadejate že v 15-ih minutah oziroma najkasneje v 24-ih urah.

Sberbank ne bo ovira

Ne Sberbank ne katera druga banka ne bodo na poti, če se odločite za najem posojila v mobilni banki. Enostavno, preko spleta v le nekaj klikih z miško ali s prstom po zaslonu tablice ali telefona. Celoten postopek je sila transparenten zato ni nobenega strahu, da bi vas v drobnem tisku čakale kakšne pasti.

Naročite svoj kredit že danes in mirnih misli stopite v nov dan. Denar lahko porabite za dopust, zabavo, pohištvo ali pa kakšno tehnološko igračko. Odločitev je povsem vaša, mobilna banka pa v nobenem trenutku ne bo zahtevala, da porabo denarja dokazujete z računi ali potrdili o plačilu.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq