Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Poplačilo kredita z novim kreditom

Naredite poplačilo kredita z novim kreditom

Če ste prišli na idejo, da bi svoj stari kredit poplačali z novim in s preostankom kupili kaj lepega, morda šli na dopust, potem vsekakor morate preveriti naslednjo ponudbo. Četudi vam morda na matični banki tega niso odobrili, pa imate možnost pri nas.

Ob tem, da ponujamo opcijo za poplačilo kredita z novim kreditom, pa hkrati od posojilojemalca zahtevamo bore malo dokumentacije in drugih pogojev. Smo mobilna banka, ki deluje preko spleta in se v svoji branži uvršča v sam vrh EU. Torej, še kako dobro vemo kako se tem rečem streže.

Kako izvesti poplačilo kredita z novim kreditom?

Če želite izvesti poplačilo kredita z novim kreditom z našo pomočjo, boste nadvse veseli dejstva, da je vse skupaj precej enostavno. Za začetek povejmo, da boste za to poskrbeli kar od doma, iz službe, ali pa z oddiha na vikendu. Pomembno je le da imate pri roki ustrezno računalniško napravo s povezavo na splet.

In ne govorimo zgolj o računalniku. Za oddajo vloge na naši mobilni banki bo dovolj že pametni mobilni telefon. Vse skupaj smo tako zelo poenostavili, da bi bilo za naše stranke karseda čim manj obremenjujoče. Enako velja tudi za dokumentacijo saj vam verjetno zaradi tega ne bo treba nikamor.

Poplačilo kredita z novim kreditom brez dokumentacije?

No ja, povsem brez res ne, a kljub vsemu boste potrebovali zgolj svoj osebni dokument in številko bančnega računa. Torej, vam ne bo treba hoditi od doma. In ker smo doslej praktično našteli že vse kar potrebujete, ste ta hip pripravljeni na oddajo vloge za poplačilo kredita z novim kreditom.

Ste začudeni? Verjetno, saj od vas ne bomo zahtevali potrdila delodajalca, ali pa denimo kakšne overitve pri notarju. Kot rečeno, postopek smo poenostavili do zadnje malenkosti zato, da boste lahko še danes uredili svoje finance in lažje zadihali v nov dan.

Poplačilo kredita z novim kreditom v enem dnevu

Nismo klasična banka, kjer se vse odvija nekoliko prepočasi za okus posameznika. Svoje poslovanje smo optimizirali prav v smeri hitrejšega delovanja, zato tudi selitev na splet in racionalizacija postopkov za pridobitev kredita.

Poplačilo kredita z novim kreditom boste tako lahko izvedli v enem samem dnevu. Potem ko boste v nekaj minutah izpolnili in oddali vlogo, jo bo naša finančna služba preverila in potrdila v kolikor bo vse tako kot mora biti. Denar boste imeli na računu v roku 24-ih ur, navadno pa nakazilo opravimo že 15 minut po potrditvi.

Ko poplačilo kredita z novim kreditom postane enostavno

Pred tem boste seveda lahko uporabili naš kreditni kalkulator, vanj vnesli želen znesek in izbrali vse do 12 obrokov za odplačilo. Končni izračun vam bo ponudil prav vse podatke o kreditu, kot tudi vse zajete stroške brez prikritih pasti. Smo že povedali, da ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti?

Poplačilo kredita z novim kreditom je tako zelo enostaven postopek, saj boste z denarjem od novega kredita, starega lahko poplačali še isti dan. Na koncu vam bo ostal zgolj eden in verjetno še nekaj denarja. Odvisno od tega za kakšen znesek se boste odločili.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq