Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb hitri kredit

Ste se omejili na Nlb hitri kredit?

Pri iskanju novega kredita se nikar ne ozirajte samo po enem. Sploh ni pomembno na kateri banki ste komitent, pomembno je, da ponudbe primerjate z drugimi. Ne glede na to ali vas zanima Nlb hitri kredit ali kakšen drug kredit, si vzemite čas in preglejte več različnih.

Vsekakor pa ne spreglejte ene zelo posebne ponudbe, ki jo lahko najdete na spletu. Imenuje se hitri kredit mobilne banke, ki za vas pride kamorkoli. To pomeni seveda, da vam na banko ne bo treba. Vsaj ne drugače kot s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega mobilnega telefona. Kredit boste tako naročili povsem enostavno preko spleta.

Nlb hitri kredit že imate?

Seveda je povsem mogoče, da kakšno posojilo kot na primer Nlb hitri kredit že imate in sedaj nikjer več ne dobite novega kredita. Na mobilni banki ga lahko. Edini pogoj za vas je, da ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja in, da na bančni račun prejemate redne prihodke.

Torej vaš obstoječi kredit ne bo ovira tako kot tudi ne morebiten nakup na obroke v kateri izmed trgovin. Za najem kredita vam ne bo potrebno postati komitent mobilne banke saj je popolnoma vseeno kje imate odprt bančni račun. Poleg tega pa vaše kreditne sposobnosti sploh ne bodo preverjali.

Nlb hitri kredit ni po vaši meri?

Situacija, ko človek pride na banko in mu tam povedo, da ne izpolnjuje pogojev za kredit v višini, ki si jo želi je precej stresna. Morda tudi vaš Nlb hitri kredit ne zadovolji apetitov ali pa ste prekratki ostali na kateri drugi banki. V tem primeru si lahko vedno pomagate na mobilni banki.

Obiščite spletno stran banke in uporabite kreditni kalkulator s katerim si boste povsem enostavno izračunali idealno posojilo. Vnesti bo treba zgolj znesek kredita in izbrati število obrokov. Teh je na voljo do 12. Kredit je ne namenski kar pomeni, da boste z denarjem razpolagali prosto po svojih željah.

Po Nlb hitri kredit na splet?

To ali boste Nlb hitri kredit lahko najeli preko spleta ne vemo, lahko pa to trdimo za mobilno banko. Ta svoje storitve ponuja izključno preko spleta in se v tem poslu uvršča v sam vrh EU, deluje pa še v nekaj državah izven Unije. Potrebujete denar še danes?

Potem, ko vas bo izračun kredita zadovoljil lahko takoj nadaljujete z izpolnjevanjem kreditne vloge. Izračun bo zajemal tudi vse stroške zato vas naj ne skrbijo morebitne pasti drobnega tiska. Tega tukaj ne boste našli. Ko bo vloga za kredit potrjena bo kmalu steklo izplačilo denarja na vaš račun. Navadno že po 15-ih minutah najkasneje pa v 24-ih urah.

Nlb hitri kredit lahko odplačate

Če vam je za vaš Nlb hitri kredit ostalo le še nekaj obrokov in bi radi najeli novega lahko to storite tudi tako, da na mobilni banki preprosto naročite dovolj denarja za odplačilo starega kredita in, da vam pri tem ostane še nekaj denarja za tisto kar potrebujete.

Od papirjev potrebujete samo osebni dokument in pa bančno številko. Kredit boste najeli brez predložitve potrdila o zaposlitvi, brez obiska notarja in brez poroka. Gre za naravnost idealen kredit za vse tiste, ki denar potrebujejo takoj. K sreči je sedaj to mogoče urediti kar preko spleta. Od doma, z avtobusa ali z dopusta.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq