Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb

Ste komitent NLB?

Vsakemu človeku se kdaj v življenju zgodi, da potrebuje pomoč ali pa finančno injekcijo za kakšen posel ali dobro priložnost. Vsekakor tudi nakup avtomobila ni mačji kašelj kaj šele bolj zahtevne reči. Če imate morda račun odprt pri NLB ali kateri drugi banki to danes še ne pomeni, da do denarja ne morete priti drugje.

Mobilna banka, ki deluje na spletu vam omogoča, da naročite kredit ne glede na to kje imate odprt kredit, če ste seveda slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prihodke. Pred vami je ponudba hitrega kredita, ki ji dejansko ni para.

Že imate NLB kredit?

Če ste se za hip razveselili potem pa se spomnili, da imate na NLB v teku že en kredit naj vas to ne skrbi. Na mobilni banki lahko naročite nov kredit tudi v tem primeru. Gre za skrajno enostaven postopek, ki vam bo vzel le nekaj minut prostega časa.

Potrebujete računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon in dostop do spleta. Preden boste začeli z izpolnjevanjem kreditne vloge imejte pri sebi še osebni dokument in pa številko tekočega računa kamor prejemate prihodke. Denar imate lahko na računu še isti dan saj je izplačilo izvedeno že 15 minut po potrjeni vlogi oziroma najkasneje v roku 24-ih ur.

Vas skrbi NLB kredit?

Ne glede na to ali ste zadolženi pri NLB ali kateri drugi banki si lahko v primeru težav pomagate s posojilom na mobilni banki. Kaj hitro se namreč pripeti, da vskočijo nepričakovani stroški in zmanjka denarja za plačilo tekočih obveznosti. V tem primeru jih lahko poravnate na ta način ali pa odplačate celotno posojilo.

Pred najemom kredita uporabite kreditni kalkulator v katerega vnesete znesek, ki si ga želite in pa izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Potem preverite izračun in se odločite ali je po vaši meri. Prav tako pa dodajmo, da bo izračun zajemal že vse stroške samega kredita.

Tudi za komitente NLB

Krediti na mobilni banki so na voljo tudi komitentom NLB in drugih bank. Za najem kredita vam ne bo potrebno odpreti računa na mobilni banki, vse potrebno pa boste uredili na daljavo preko spleta. Dodajmo, da ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi prav tako pa vam ne bo potrebno hoditi k notarju.

Ste morali kdaj v preteklosti že najti poroka ali pa celo zastaviti kak vrednejši predmet? Tega vam na mobilni banki ne bo treba. Denar, ki ga boste prejeli na račun kredita boste lahko svobodno potrošili saj gre za ne namenski kredit. Sedaj se vam verjetno že svita, da gre za eno najboljših mobilnih bank v EU.

NLB kredit lahko odplačate

Čeprav lahko na mobilni banki kredit najamete tudi ob dejstvu, da imate še enega v teku denimo na NLB pa je morda bolje, če starega poplačate in vam tako ostane samo en mesečni obrok. Seveda je odločitev vaša, pri tem pa vam bo v veliko pomoč kreditni kalkulator na spletni strani mobilne banke.

Ker je omenjena banka mobilna bo prišla k vam kjerkoli že boste. Tudi na dopust preko meje, če bo treba saj boste kredit uredili kar preko mobilnega telefona. Za to ne potrebujete nobenega posebnega tehničnega znanja ali aplikacije saj le sledite korakom na zaslonu, izpolnite potrebno vlogo in jo oddate.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq