Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Moratorij kredita

Kdaj pride v poštev moratorij kredita?

Za moratorij kredita je znano, da je orodje, ki ga potrošnik izkoristi v primeru, da se mu zalomi pri rednem plačevanju obrokov posojila. Do tega lahko pride zaradi različnih vzrokov od izgube službe do nakopičenih mesečnih stroškov in pomanjkanja denarja. Seveda pa morajo biti za moratorij izpolnjeni določeni pogoji.

Če ste se znašli v situaciji, ko morate reševati nekaj obrokov ali pa vam obenem težave povzroča še pomanjkanje financ na drugih področjih, lahko zadeve hitro uredite z novim kreditom pri mobilni banki. Mobilna banka deluje preko spleta in vam odobri kredit tudi ne glede na to, da enega morda že imate.

Za moratorij kredita ne bo potrebe

Ker boste vse potrebno za hitri kredit pri mobilni banki uredili znotraj enega dne, potrebe za moratorij kredita ne bo več. Kredit boste naročili v le nekaj minutah in ga zelo hitro prejeli izplačanega na svoj bančni račun. Enostavno boste obiskali mobilno banko na spletu kjer boste opravili vse od prvega do zadnjega koraka.

Za začetek boste naredili izračun kredita, ki bo temeljil na želenem znesku in številu obrokov. Uporaba kreditnega kalkulatorja je zelo enostavna, podatki izpisani na zaslonu pa bodo zajemali tudi vse stroške kredita. V nadaljevanju vam zaupamo tudi vse potrebno glede dokumentacije in okoli pogojev, ki so zares minimalni.

Naj vas moratorij kredita ne skrbi več

Če ste še malce prej razmišljali o tem kako boste uredili moratorij kredita, ki pa je v resnici zgolj preložitev plačila glavnice za nekaj mesecev, imate sedaj pred seboj celotno rešitev vseh vaših težav. Ob tem, da boste poplačali zapadle obveznosti boste pridobili še dovolj denarja za vse ostalo kar potrebujete.

Potem, ko boste z izračunom kredita enkrat zadovoljni, boste lahko nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge. Tudi to boste izpolnili in oddali kar preko spleta. Dejansko vam za ta kredit ne bo potrebno hoditi nikamor. Potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon in nekaj minut prostega časa. Tudi dokumentacija naj vas ne skrbi.

Včasih za moratorij kredita več papirjev kot za kredit

Da bi vam banka odobrila moratorij kredita je včasih potrebno urediti več papirologije kot za sam kredit. Vsekakor pa to velja v primeru kredita na mobilni banki saj boste od papirjev tam potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate redne mesečne dohodke.

Ne potrebujete potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, niti vam ne bo potrebno iskati notarja ter plačevati za overitev pogodbe. Tudi poroka ne potrebujete. Najem kredita pri mobilni banki je tako zelo enostaven, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti skozi sistem Sisbon kar je mnogokrat težava za veliko posojilojemalcev. Zveni odlično kajne?

Moratorij kredita že teče?

Ne glede na to ali moratorij kredita že imate v teku, ali pa zgolj odplačujete kredit na kateri od bank, boste na mobilni banki še vedno lahko prišli do novega kredita. Vseeno je tudi na kateri banki imate odprt račun. Pomembno je le, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi prihodki.

Kredit bo na vaš račun izplačan navadno že v neverjetnih 15-ih minutah po tistem, ko bo banka potrdila vašo kreditno vlogo. Odvisno od primera in termina pa bo na izplačilo potrebno počakati največ 24 ur. Kredit boste lahko prosto potrošili za karkoli boste želeli saj vas mobilna banka pri tem ne bo omejevala.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq