Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Informativni izračun stanovanjskega kredita

Kaj potrebujemo za informativni izračun stanovanjskega kredita?

Za informativni izračun stanovanjskega kredita smo včasih morali na banko, danes pa je večino dela mogoče postoriti preko spleta. Večina bank ima na svojih spletnih straneh kreditni kalkulator, ki omogoča vsaj delni izračun. Zakaj delni? Ker boste za natačen izračun morali podati več podatkov in se pogovoriti z bančnim svetovalcem.

V primeru, da potrebujete običajen potrošniški kredit z odplačilno dobo do 12 mesecev pa si lahko izračun naredite na mobilni banki oziroma na njihovi spletni strani. In ne le izračun, preko spleta povsem enostavno najamete tudi kredit, ki je zelo hitro realiziran in izplačan. Če vas zanima več vsekakor berite dalje.

Prenizek informativni izračun stanovanjskega kredita

V primeru, da ste na svoji banki zaprosili in prejeli informativni izračun stanovanjskega kredita, ki pa je bil nekoliko preskromen imate na voljo vsaj dve opciji. Da za izračun zaprosite še na kakšni drugi banki, ali pa ta kredit dopolnite še z enim, ki ga boste najeli v mobilni banki preko spleta.

Brez pretirane papirologije in brez nepotrebnih omejevalnih pogojev. Za najem kredita boste namreč potrebovali le svoj osebni dokument in pa številko tekočega računa. Ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim naslovom v Sloveniji in prejemate redne prihodke? To bo povsem dovolj zato ne čakajte več in preverite na kakšen kredit lahko računate.

Informativni izračun stanovanjskega kredita pred najemom

Ko se lotimo iskanja kredita, še posebej nepremičninskega je vedno nujno opraviti informativni izračun stanovanjskega kredita. Gre za visoke zneske in kredit, ki ga bomo zelo dolgo odplačevali. Povsem drugače je v primeru kratkoročnih kreditov kakršen je tisti na mobilni banki. Odplačan je hitro, obresti zato manj obenem pa tudi obrok primeren zmožnostim.

Kar je morda zanimivo, da je pri takšnih kreditih tudi manj kompliciranja. Če denimo potrebujete nekaj opreme za svoje novo stanovanje ali pa bi šli radi le na lep dopust, si lahko omislite takšen kredit. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja in iskanja poroka in brez preverjanja kreditne sposobnosti.

Informativni izračun stanovanjskega kredita po meri

Nikoli se ne zanašajte zgolj na prvi informativni izračun stanovanjskega kredita. Preizkusite več možnosti in zneskov ter dobro razmislite kaj je tisti znesek, ki bi vas zadovoljil in koliko boste mesečno sposobni plačevati. Enako velja za vse kredite tudi tiste manjše in hitrejše. In kredit na mobilni banki je zelo hiter.

Potem ko boste v nekaj klikih pripravili izračun kredita, ki vam bo po godu, boste le še izpolnili kreditno vlogo in jo poslali. Vse preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona, ki je vedno v vašem žepu. Zato boste lahko kredit naročili tudi od doma ali pa s potovanja.

Naj informativni izračun stanovanjskega kredita ne ustavi vaših želja

Če informativni izračun stanovanjskega kredita ni bil po vaši meri to še ne pomeni, da ne morete priti do tistega kar si tako želite. Ob pomoči mobilne banke vam bo to zagotovo uspelo. In to zelo hitro kajti potem, ko bo kreditna vloga pregledana in potrjena bo denar že kmalu na poti.

Prav neverjetno je kako hitro gre vse skupaj kadar je vpleten internet. Tako boste na nakazilo lahko računali že 15 minut po potrditvi ali najkasneje v roku 24-ih ur, ko bo denar pristal na vašem bančnem računu. Z njim pa boste lahko storili karkoli vas bo volja saj vas nihče pri tem ne bo omejeval.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq