Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitri kredit za nekomitente

Kaj je hitri kredit za nekomitente?

Vsi verjetno dobro vemo kaj je hitri kredit. Gre za kredit, ki je urejen hitro, z malo dokumentacije in kompliciranja. Kaj pa hitri kredit za nekomitente? V tem primeru gre za popolnoma enak kredit, a s to razliko, da ga posojilojemalec najema v banki, ki ni njegova matična.

Hitri kredit za nekomitente je tako na določenih bankah nekoliko dražji za tiste, ki imajo svojo banko kje drugje. Ponekod, pa takšnih kreditov morda niti ni moč najeti. A tokrat bomo govorili zgolj o najemu hitrega kredita, ki je možen tudi za nekomitente.

Hitri kredit za nekomitente preko spleta

Hitri kredit za nekomitente je na voljo tudi v naši mobilni banki na spletu. Tam pričakujemo vse osebe, ki želijo hiter in nekompliciran kredit z odplačilno dobo do 12 mesecev. Kaj mislimo pod »nekomplicirano« pa vam razložimo v nadaljevanju tega članka.

Nekompliciran kredit je vsekakor tisti, ki je na voljo brez pretirano veliko dokumentacije, dokazovanja kje in zakaj boste porabili denar, in je hkrati hiter. V mobilni banki, ki se uvršča v sam vrh EU tovrstne ponudbe, vemo kako zadovoljiti naše stranke.

Hitri kredit za nekomitente je lahko zelo ugoden

Na spletni strani mobilne banke boste lahko uporabili kreditni kalkulator in sestavili hitri kredit za nekomitente po svoji volji. Ko boste z izračunom zadovoljni pa boste le še izpolnili in oddali spletno vlogo za kredit. Če se vam to zdi enostavno, pa smo se odločili, da zadevo še nekoliko bolj poenostavimo.

Kljub temu, da govorimo o kreditu za nekomitente, pa boste za najem kredita pri nas, potrebovali samo še osebni dokument in številko tekočega računa kamor prejemate prilive. Za oddajo vloge boste lahko uporabili računalnik ali svoj pametni telefon s povezavo do spleta.

Hitri kredit za nekomitente ni kompliciran

Res je. Hitri kredit za nekomitente nikakor ni kompliciran. Vse več kot to, je zelo enostaven in hitro urejen. Pri nas gredo zadeve celo tako zelo hitro, da kredit po potrjeni vlogi, izplačamo že po 15-ih minutah! Odvisno od posameznega primera, lahko traja največ 24 ur.

Ob tem pa povejmo še, da za oddajo vloge ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca, niti kakšne overitve pri notarju. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Potrebujete zgolj operativen bančni račun na katerega prejemate plačo.

To je pravi hitri kredit za nekomitente!

Če ste se spraševali kam po hitri kredit za nekomitente, zdaj veste. Mobilna banka, ki jo boste obiskali je pojem tovrstnega posojilništva in ima za seboj že ogromno izkušenj. Predpogoj za tako uspešne zgodbe pa je vsekakor transparentno delovanje. V tem primeru vas niti za trenutek ne bo strah, da na vas prežijo kakšne pasti v drobnem tisku, saj boste z vsemi stroški in informacijami v popolnosti seznanjeni pred oddajo vloge.

Verjetno ste sedaj veseli, da ste pristali prav na tej strani. Priporočamo vam, da še danes obiščete mobilno banko in preverite možnosti okoli najema kredita. Že jutri je lahko vaš dan povsem drugačen. Lepši, sproščen in poln upanja v prihodnost.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vsak dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq