Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit za nekomitente

Ne veste kam po kredit za nekomitente?

Zakaj bi danes sploh iskali kredit za nekomitente? Morda zato, ker ga nekoč niste mogli dobiti, a časi se spreminjajo in danes lahko do kredita pridete tudi na banki, ki ni vaša matična. Ena takšnih je tudi spletna mobilna banka kjer boste nadvse hitro uredili vse potrebno za svoj kredit.

Živimo v svetu, ki ga poganja denar pa, če nam je to všeč ali ne. Enako velja tudi, da moramo denar vsak dan služiti na način, da hodimo v službo sicer je težko plačati vse stroške in nakupiti hrano. Kaj pa darila, dopusti, kakšno razvajanje ali pa morda nenadna okvara avta?

Po kredit za nekomitente kar na splet

Najlepše pri vsem tem je, da greste lahko po hitri kredit za nekomitente kar na splet in pri tem uporabite računalnik, tablico ali pa kar pametni telefon, ki je vedno ob vas. To pomeni, da boste lahko kredit naročili praktično od koderkoli vas bo volja. Si predstavljate, da vam je na poslovni poti ali na dopustu zmanjkalo denarja?

Enostavna rešitev je le nekaj minut stran od vas. Pomembno je le, da ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljen stalni naslov in, da prejemate redne mesečne prihodke. Na kateri banki imate odprt račun ni pomembno kot tudi ne ali morda kak kredit ta hip že odplačujete.

Najhitrejši kredit za nekomitente

Verjetno gre v primeru mobilne banke celo za najhitrejši kredit za nekomitente. Da je temu res tako se boste prepričali, ko boste prebrali naslednje vrstice kjer vam opišemo enostaven potek naročila kredita. Pa recimo, da ste s psom na sprehodu, se ustavite nekje v parku in sedete na klop.

Skozi misli vam je šinilo, da bi potrebovali določeno vsoto denarja za stare račune, morda za servis avtomobila ali karkoli drugega. Iz žepa vzamete pametni telefon, obiščete spletno stran mobilne banke, tam pa s pomočjo kreditnega kalkulatorja pripravite izračun kredita, ki vam ustreza. Pred vami pa bodo tudi vsi stroški samega kredita.

Hitri kredit za nekomitente

Ko boste enkrat prepričani o tem, da je izračun takšen kot si želite bo na vrsti izpolnjevanje kreditne vloge kar vam bo vzelo le nekaj minut. Ker imate verjetno pri sebi vedno tudi osebni dokument in bančno kartico s katere boste prepisali številko računa bo vaš kredit za nekomitente le še nekaj minut proč.

Vlogo boste pozorno izpolnili in jo oddali ter nadaljevali sprehod s psom. Ker je po potrditvi vloge za kredit izplačilo s strani mobilne banke navadno izvedeno že v naslednjih 15-ih minutah je povsem mogoče, da boste imeli denar na računu še preden boste prispeli do naslednjega bankomata. Na izplačilo boste odvisno od primera čakali najdlje 24 ur.

Top kredit za nekomitente

Se vam zdi ponudba neverjetno privlačna? Niste edini. Gre za top kredit za nekomitente, ki od vas ne zahteva veliko in daje vse. Denar boste lahko potrošili za karkoli boste želeli, povejmo pa še, da je na voljo odplačilna doba do 12 mesecev.

Število obrokov si izberete sami in sicer kar v kreditnem kalkulatorju kjer boste že videli kakšen kredit bi bil za vas najbolj ustrezen. Potek najema kredita je nadvse transparenten zato ne čudi, da stranke mobilno banko uvrščajo v vrh EU tovrstnih storitev katere pa banka nudi tudi v nekaterih drugih državah izven EU. Ste le še nekaj klikov oddaljeni od kredita!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq