Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hip kredit

Zakaj Hip kredit?

Ste kje zasledili izraz Hip kredit pa ne veste kaj pomeni? Gre za ponudbo enega od posojilodajalcev na trgu za kar boste morali po več informacij tja. Tule pa vam lahko predstavimo eno zelo zanimivo ponudbo za katero lahko rečemo, da je pravzaprav kredit v hipu. Dobite ga pri mobilni banki.

Gre za banko, ki nudi posojila v celoti preko spleta in fizični obisk ne bo potreben. Potrebovali boste le računalnik, morda tablico ali pa kar svoj pametni telefon in dostop do spleta. To seveda pomeni, da boste lahko kredit naročili od koderkoli in ob katerikoli uri. Splet je živ 24 ur na dan.

Hip kredit v hipu?

Hip pomeni trenutek, zato je Hip kredit hitri kredit. Enega najhitrejših kreditov pa boste dobili preko spleta prav v mobilni banki o kateri bomo v nadaljevanju povedali še nekaj več. Banka, ki se na tem področju uvršča v vrh EU in posluje v številnih državah tudi v Sloveniji nudi svoje usluge.

Za najem kredita tam boste potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa, kar se ostalih pogojev tiče pa bo dovolj, da ste državljan Republike Slovenije, imate stalno prebivališče v Sloveniji in prejemate redne mesečne dohodke. Verjetno gre za enega najmanj zahtevnih kreditov. Ob tem pa je tudi nadvse hitro realiziran.

Hip kredit premalo?

Če ste se znašli v situaciji, ko ste morda že najeli Hip kredit ali pa kredit v kateri drugi banki in nato ugotovili, da je znesek nekoliko prenizek za vse vaše potrebe, obstaja rešitev. Na mobilni banki lahko najamete še enega saj obstoječi kredit pri tem ne bo ovira.

Prav tako ne bo pomembno na kateri banki imate odprt račun. Vsekakor preverite svoje možnosti na način, da obiščete spletno stran mobilne banke in uporabite kreditni kalkulator, ki vam je tam na voljo. Vanj vnesite želen znesek kredita, izberite število obrokov in preverite izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške vašega kredita.

Hip kredit in pogoji

Kakšni so pogoji za Hip kredit ali kredite drugih bank ne vemo, so pa na mobilni banki zelo enostavni in dostopni. Povejmo, da vam ne bo potrebno skrbeti za potrdilo o zaposlitvi niti ne hoditi k notarju zaradi kakšne overitve kreditne pogodbe. Kreditno vlogo boste v nekaj minutah izpolnili in oddali kar preko spleta.

Ne potrebujete niti poroka ali zastavitve, kredit pa je ne namenski tako, da ga boste lahko potrošili skladno s svojimi željami. Niste prepričani, da vam bo uspelo, ker niste najboljši z računalnikom? Prav nobene potrebe po strahu ni saj je postopek zelo enostaven in hiter. Le nekaj minut vam bo vzelo.

Hip kredit in drugi krediti

Preden se odločite za najem kredita vedno preverite več ponudb in se na koncu odločite za tisto, ki vam bo najbolj po godu. Lahko je to Hip kredit ali pa kakšen drug kredit. Vsekakor pa s kreditom na mobilni banki ne boste razočarani. Ne le, da ga boste hitro naročili pač pa bo enako hitro tudi izplačan.

Ko boste enkrat poslali izpolnjeno vlogo in jo bodo na banki pregledali ter potrdili, bo denar navadno na poti na vaš račun že po 15-ih minutah. Odvisno od posameznega primera seveda, a dlje kot 24 ur pa na svoj denar zagotovo ne boste čakali.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq