Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Uredimo kredit v avstriji

Kako uredimo kredit v Avstriji?

Čeprav je naš trg posojilništva precej poln in lahko najdemo zares različne ponudnike in ponudbe pa nas včasih še vedno zamika, da bi se podali preko meje. Morda smo slišali od prijatelja, da imajo tam zares ugodne pogoje in se sprašujemo kako lahko uredimo kredit v Avstriji.

To je seveda možno, a je potrebno prej vedeti kakšne želje imamo in ali se splača voziti v tujino zaradi nečesa kar bi lahko opravili tudi doma. In to celo od doma! Če se sedaj sprašujete o čem govorimo povejmo, da o eni zelo posebni mobilni banki pri kateri boste kredit najeli kar preko spleta.

Lahko sami uredimo kredit v Avstriji?

Načeloma lahko uredimo kredit v Avstriji tudi sami, a bo navadno bolje, če za ta del poskrbi kakšen zastopnik iz Slovenije, ki so dobro spozna na vse pogoje in morebitne pasti. Vsekakor pa preden odpotujete v Avstrijo, preverite zanimive ponudbe še doma. Spletna mobilna banka vam namreč nudi kredit pod izjemnimi pogoji.

Dovolj bo namreč že, da ste slovenski državljan, ki ima tukaj prijavljen stalni naslov in prejema redne prihodke. Kredit boste tako prejeli brez potrdila o zaposlitvi in brez obiska pri notarju. Tudi poroka vam ne bo potrebno iskati in ga prepričevati, da bi jamčil za vas. In to še ni vse.

Ko uredimo kredit v Avstriji

Če vas je pot k sosedom že zanesla in ste potrdili, da lahko uredimo kredit v Avstriji pa potrebujete še nekaj denarja, ste dobrodošli na mobilni banki. Gre še za enega izmed pogojev, ki ga boste srečali drugje, tu pa ne. Kredit lahko najamete četudi kakšnega že odplačujete drugje.

Pa še eno dobro novico imamo za vas. Ker je velikokrat težava kreditna sposobnost posameznika, ki se preverja v sistemu Sisbon, je dobro vedeti, da le te v mobilni banki ne bodo preverjali. Kot vidite gre za sila enostaven in zelo hiter postopek pridobivanja kredita. Tega boste preko spleta uredili v nekaj minutah.

Lahko uredimo kredit v Avstriji na daljavo?

Se sprašujete ali lahko uredimo kredit v Avstriji tudi preko spleta kot v primeru mobilne banke? Najverjetneje ne. Ob tem pa boste morali verjetno tudi vsaj enkrat na pot. Kar se mobilne banke tiče vam po kredit ne bo treba nikamor. Lahko ga boste naročili od doma, z vikenda ali dopusta.

Za oddajo kreditne vloge boste potrebovali le napravo z dostopom do spleta kar pomeni računalnik, tablico ali pametni telefon. Brez dodatne programske opreme, gesel in uporabniških računov ali digitalnih certifikatov. Sam postopek pa je tako zelo enostaven, da boste z njim opravili čeprav morda ne blestite pretirano v računalniškem znanju.

Če ne uredimo kredit v Avstriji

Morda ste se vseeno odločili za tujino. Ampak, kaj pa če ne uredimo kredit v Avstriji zaradi kakšnih manjkajočih dokumentov? Povejmo, da boste na mobilni banki potrebovali samo osebni dokument in številko računa kamor prejemate plačo. Nobene druge dokumentacije ne boste potrebovali, ko boste preko spleta izpolnjevali kreditno vlogo.

Najprej boste opravili še izračun kredita kar bo povsem enostavno. Vnesli boste znesek kredita, izbrali število obrokov (največ 12) in preverili izračun v katerem bodo zajeti tudi vsi stroški. Mobilna banka spada v sam vrh EU in se ponaša s transparentnostjo poslovanja. Lahko ste popolnoma brez strahu, denar pa boste imeli na računu lahko že 15 minut po potrditvi vloge ali najkasneje v roku enega dne.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq