Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski kredit nkbm

Pogoji za stanovanjski kredit nkbm

Ne glede na to ali se zanimate za stanovanjski kredit nkbm ali pa gre za kredit na kakšni drugi banki je povsod približno enako zahtevno priti do njega. Stanovanjski krediti pomenijo seveda visoke zneske in dolgoročno odplačevanje zato je jasno, da mora banka postaviti kar nekaj zahtevnih pogojev.

Obstajajo pa tudi banke in krediti kjer zanje ni potrebno kaj dosti storiti. Mobilna banka na spletu je ena takšnih saj svoje uporabnike razvaja s storitvijo na daljavo hkrati pa od njih ne zahteva veliko pogojev. Slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redne mesečne prihodke. Torej osebni dokument in številko bančnega računa kar se dokumentov tiče.

Niste sposobni za stanovanjski kredit nkbm?

Stanovanjski kredit je precej zahtevna zadeva zato je povsem možno, da je morda stanovanjski kredit nkbm ali kredit za nepremičnino na kateri drugi banki za vas nedosegljiv. V primeru, da vam ne manjka veliko pa si lahko morda pomagate s kreditom na mobilni banki. In ne, obstoječi kredit, ki ga morda že imate od prej ne bo ovira.

Na mobilni banki lahko do kredita tako pridejo osebe, ki kak kredit že odplačujejo in ne glede na to katere banke komitenti so. Za več informacij in naročilo kredita boste obiskali njihovo spletno stran in v nekaj minutah uredili vse potrebno, da se kredit tudi realizira.

Hitreje kot stanovanjski kredit nkbm

Seveda je takšen hitri kredit hitreje realiziran kot stanovanjski kredit nkbm ali katerikoli drug stanovanjski kredit. Da bi postopek tekel kar najhitreje pa boste poskrbeli tako, da boste ob prvem obisku spletne strani uporabili kreditni kalkulator in opravili izračun vašega novega kredita. Zadeva je popolnoma enostavna in hitra.

Vnesli boste le znesek kredita, dodali izbor števila mesečnih obrokov in preverili izračun. Ta bo zajemal tudi vse stroške zato boste lahko popolnoma brez skrbi glede tega, da bi vas morebiti čakale kakšne skrite pasti v drobnem tisku. Ko boste enkrat zadovoljni z zneskom vas bo čakalo le še nekaj minut za izpolnjevanje kreditne vloge.

Enostavneje kot stanovanjski kredit nkbm

Povedali smo že, da so posojila kot je stanovanjski kredit nkbm ali podoben kredit na kateri drugi banki precej zahtevna. Povsem logično je, da boste na mobilni banki, ki v svojem segmentu sodi v vrh EU po priljubljenosti do denarja prišli mnogo hitreje. Hitri kredit vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev.

Dodajmo še, da boste lahko denar potrošili skladno s svojimi željami in vam v nobenem trenutku ne bo potrebno dokazovati kaj ste z njim storili. Tako boste lahko poskrbeli za vrtno pohištvo, svoj avto, kupili nekaj bele tehnike, ali pa se zgolj lepo pozabavali. Le še klik vas loči od denarja!

Stanovanjski kredit nkbm ne bo ovira

Če morda stanovanjski kredit nkbm že imate ta ne bo ovira do novega saj boste na mobilni banki lahko prišli do denarja tudi v tem primeru. Pomembno je, da so vaši prihodki dovolj visoki, da boste lahko poravnavali svoje obveznosti. Ne bo pa nihče od vas denimo zahteval potrdila o zaposlitvi.

Tudi k notarju vam ne bo treba hoditi in zapravljati denarja po nepotrebnem, kot tudi ne iskati poroka. Vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali zato do vpogleda v Sisbon ne bo prišlo. Gre zares za kredit kakršnega ste si lahko le želeli in, ki ga boste naročili kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona kar od doma.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq