Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Sparkasse stanovanjski kredit

Sparkasse stanovanjski kredit

Sparkasse stanovanjski kredit je eden izmed nepremičninskih kreditov na trgu. Gre za kredite, ki so dolgoročni in zahtevajo kar nekaj izpolnjenih pogojev. Bomo pa tule pisali tudi o nekoliko manj zahtevnih kreditih. Z njimi seveda ne morete kupiti stanovanja, zato pa morda nekaj opreme zanj, belo tehniko ali pa kaj lepega zase.

Na spletu se namreč nahaja mobilna banka, ki vse to omogoča pod sila prijaznimi pogoji. Za najem kredita tam vam v prvi vrsti ne bo treba nikamor kot drugo pa razveseli enostavnost celotnega postopka. Do kredita lahko pridejo državljani Slovenije s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki.

Sparkasse stanovanjski kredit že imate?

Če Sparkasse stanovanjski kredit že odplačujete pomeni, da ste se že vselili v svoje stanovanje. Mogoče pa sedaj potrebujete nekaj denarja za novo pohištvo, televizijo, računalnik ali pa kolo, motor, avto, karkoli. Kredit na mobilni banki ni namenski kar pomeni, da ga boste lahko potrošili za karkoli boste želeli.

Lahko se odločite tudi za lepo potovanje v kraje kjer še nikoli niste bili. In kako do kredita preko spleta? Kot rečeno, enostavno. Potrebovali boste le računalnik, tablico ali pametni telefon, dostop do spleta in osebni dokument ter številko bančnega računa. to bo popolnoma vse in kredit boste lahko naročili celo iz parka.

Sparkasse stanovanjski kredit ne bo težava

Dejstvo je, da na mobilni banki lahko kredit najamete tudi, če kakšnega že odplačujete drugje. Tudi Sparkasse stanovanjski kredit tako ne bo težava, od vas pa je odvisno ali boste poslej plačevali dve mesečni obveznosti ali pa star kredit morda poplačali, če znesek ni previsok. Mobilna banka je top!

Poleg tega, da je vse tako zelo enostavno pa je tudi nadvse hitro. Vemo, da se na spletu vse odvija zelo hitro zato ne čudi, da so ti hitri krediti tudi zares hitri. Poleg tega, da boste kredit naročili v le nekaj minutah pa boste tudi denar prejeli podobno hitro. Kako hitro?

Hitreje kot Sparkasse stanovanjski kredit

Seveda hitreje kot Sparkasse stanovanjski kredit saj je stanovanjsko posojilo vendarle mnogo bolj zahtevno. Kljub temu pa boste navdušeni nad hitrostjo, saj boste po potrjeni kreditni vlogi denar dobili navadno že po 15-ih minutah. Povsem odvisno od primera seveda a na nakazilo vendarle ne boste čakali dlje kot 24 ur.

Do sedaj vse lepo in prav. Kaj pa ostali dokumenti? Rekli smo, da kaj dosti papirjev ne boste potrebovali in res je tako. Ne bo vam treba v službo po potrdilo o zaposlitvi, prav tako ne boste hodili k notarju in ne na banko. Vse potrebno imate najbrž že ta trenutek pri sebi.

Sparkasse stanovanjski kredit in druge ponudbe

Tako kot Sparkasse stanovanjski kredit so na trgu tudi druge ponudbe in popolnoma vseeno je s katero ste se zadovoljili pred časom ali pred kratkim. Na mobilni banki boste vedno dobrodošli ne glede na to za kaj potrebujete denar. Morda pa so se pojavile določene finančne težave in zaostajate s plačili obrokov za svoj kredit.

Morda so se nabrali stari računi. Povsem vseeno je kako boste potrošili denar. Mobilna banka sodi v vrh EU kar se mobilnega bančništva tiče zato ste lahko povsem mirni kar se same storitve tiče. S kreditnim kalkulatorjem na spletni strani banke poiščite svoj optimalen znesek in z nasmehom stopite v nov dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq