Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Sberbank stanovanjski kredit

Vas žuli Sberbank stanovanjski kredit?

Nakup nepremičnine in lastnega stanovanja je danes ogromen podvig. Brez kredita skorajda ne gre zato ne čudi, da ima oseba, ki je kupila stanovanje nad seboj denimo Sberbank stanovanjski kredit ali pa nepremičninski kredit v kateri izmed ostalih bank. Žal pa pride trenutek, ko bi potrebovali še nekaj denarja a do tega zaradi obstoječega kredita ne gre.

V resnici je tudi to mogoče, če se obrnete na pravi naslov. V našem primeru bo to spletni naslov saj fizičen obisk banke sploh ne bo potreben. Govorimo o mobilni banki na spletu, ki v tem segmentu sodi v sam vrh EU in razveseljuje svoje stranke v različnih državah tudi širše.

Sberbank stanovanjski kredit ne bo problem

Če torej Sberbank stanovanjski kredit že imate pa potrebujete nekaj dodatnega denarja boste to zlahka uredili preko spleta na mobilni banki. Za obisk te banke torej potrebujete samo računalnik, tablico ali pametni mobilni telefon ter seveda dostop do spleta. Če se sprašujete glede dokumentacije povejmo, da je dosti ne boste potrebovali.

Pri sebi imejte le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo in kamor boste dobili nakazan tudi kredit. Vse bolje in bolje kajne? Nič čudnega, ko pa gre za banko, ki ruši vse stereotipe klasičnih bank že s svojimi pogoji potem pa sta tu še dostopnost in hitrost.

Za Sberbank stanovanjski kredit več dokumentacije?

Če ste morda za Sberbank stanovanjski kredit potrebovali lep kup dokumentov pa naj vas v primeru mobilne banke to ne skrbi. Omenili smo že osebni dokument in številko bančne kartice kar pomeni, da ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, obiska notarja ali iskanja poroka. Tudi zastaviti vam ne bo treba ničesar.

Le še izpolnite kreditno vlogo, jo pošljite in počakajte na odobritev ter nakazilo. Ko govorimo o hitrosti je jasno, da preko spleta vse poteka blazno hitro. Tudi v tem primeru ne bo nič drugače saj boste imeli denar na računu navadno že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Sberbank stanovanjski kredit dela težave?

Ne glede na to zakaj potrebujete nov kredit boste lahko z denarjem prosto razpolagali. Povsem mogoče je, da morda zamujate s plačilom obrokov za Sberbank stanovanjski kredit kar pomeni resne težave. Zadevo lahko seveda premostite s hitrim kreditom na mobilni banki nato pa poiščete ustrezne rešitve za naprej.

Kredit vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev, število obrokov in znesek pa si izberete kar sami in sicer s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani mobilne banke. Tam si tudi izračunate celoten kredit, med zneski pa bodo upoštevani tudi stroški kredita. Gre za sila pregledno in zelo enostavno storitev.

Sberbank stanovanjski kredit vas ne bo več skrbel

Ne glede na to ali ste v težavah pri Sberbank stanovanjski kredit ali pa zgolj potrebujete nekaj denarja za kaj lepega, morda darilo ali dopust, si lahko s hitrim kreditom na mobilni banki privoščite karkoli. Na voljo vam je 24 ur na dan skozi celo leto in od koderkoli.

Dovolj bo že pametni telefon in povezava do spleta, vse ostalo pa boste opravili v le nekaj minutah. Brez posebnega znanja in četudi morda niste najbolj vešči uporabe spleta in spletnih orodij. Ko boste kredit enkrat odplačali ga boste lahko naslednjič naročili še hitreje. Z zgolj enim poslanim SMS sporočilom preko sistema SMS kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq