Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Sberbank krediti

Vas zanimajo zgolj Sberbank krediti?

Če ste se znašli na tem članku, ker vas zanimajo Sberbank krediti potem boste ugotovili, da obstaja kar nekaj različnih vrst kreditov katere je dobro preveriti preden se odločimo za enega izmed njih. Tokrat smo posebej pogledali mobilno banko, ki za svoje stranke skrbi preko spleta. Kredit preko spleta?

Da, tako je. Hitro in enostavno, da bolj ne gre. V le nekaj klikih boste imeli na računu dovolj denarja za urejanje stanovanja, popravilo avta, nov računalnik, potovanje ali karkoli drugega. Kredit je ne namenski kar pomeni, da ga lahko potrošite v skladu s svojimi željami. Ob tem pa zares ne boste potrebovali skoraj ničesar.

Tudi s Sberbank krediti

Četudi morda že sodelujete s Sberbank krediti in odplačujete kakšen kredit na katerikoli banki, lahko na mobilni dobite še enega. Prav tako je vseeno na kateri banki imate odprt bančni račun. Pomembno je le, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji in imate redne mesečne prilive.

Od dokumentacije pripravite le osebni dokument in seveda številko bančnega računa, drugega ne boste potrebovali. Po kredit vam ne bo treba drugam kot na splet zato sedite k računalniku ali pa za oddajo vloge uporabite tablico oziroma pametni mobilni telefon. To pomeni, da lahko kredit v resnici naročite tudi s klopi v parku.

Ko so Sberbank krediti premalo

Verjamemo, da se marsikomu pripeti, da na svoji banki najame kredit kasneje pa ugotovi, da potrebuje še nekaj malega več. Če so se vaši Sberbank krediti izkazali za malce premalo si v mobilni banki privoščite še enega. na način, da potem plačujete dve obveznosti na mesec, ali pa starega enostavno izplačate.

Seveda poperej pripravite izračun kredita s katerim si boste zagotovili dovolj denarja še za druge reči, ki jih imate v mislih. Izračun kredita naredite s kreditnim kalkulatorjem na spletni strani mobilne banke. Enostavno vnesite znesek kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov in preverite rezultat. V izračunu bodo zajeti tudi stroški vašega kredita.

Sberbank krediti tudi na spletu?

Ali so Sberbank krediti na spletu ne vemo, to boste morali preveriti pri njih. Vemo pa, da je na spletu hitri kredit, ki navdušuje množice širom EU in drugod. Zakaj? Povemo zakaj. Zato, ker boste za izpolnjevanje kreditne vloge porabili zgolj nekaj minut, potem pa po potrditvi prejeli denar na račun že v 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Se sliši neverjetno kajne? In to brez potrdila o zaposlitvi za katero bi morali v službo na kadrovsko. Prav tako vam ne bo treba k notarju na kakšen podpis pogodbe in v dodatne stroške. Tudi poroka ali zastavitve ne boste potrebovali. Pa še nekaj.

Sberbank krediti in drugi krediti

Za konec ponovimo, da je vseeno za katero ponudbo se boste odločili pač pa, da boste preverili čim več le te. Sberbank krediti, NLB, Abanka, sploh ni pomembno. Dodajmo le še, da na mobilni banki poleg vseh prej naštetih ugodnosti in pogojev ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Če tega doslej še niste slišali vam ne zamerimo. Svet se modernizira, vse gre na splet in tudi banke počasi prihajajo tja. Nekatere pa vse skupaj precej prehitevajo in to lahko rečemo za mobilno banko, ki vas bo zagotovo navdušila. Potrebujete denar že danes? Kaj še čakate? Obiščite spletno stran mobilne banke in naročite svoj kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq