Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Revolving kredit

Kam po Revolving kredit?

Za revolving kredit lahko vprašate pri banki kjer imate odprt bančni račun. V primeru, da potrebujete nekaj denarja na hitro pa bo morda bolje, če kar preko spleta obiščete mobilno banko in preverite super ponudbo. Gre za storitev, ki je v celoti opravljena preko spleta za najem kredita pa ne boste potrebovali skoraj nobene dokumentacije.

Do denarja boste namreč prišli že z osebnim dokumentom in številko tekočega računa. Govorimo o kratkoročnem potrošniškem kreditu katerega boste lahko potrošili kakor boste želeli. Brez vezave na določen nakup in brez nepotrebnih dokazil o plačilu. Do denarja lahko pridete v nekaj minutah saj je nakazilo zelo hitro izvedeno.

Kaj sploh je revolving kredit?

Izraz revolving kredit srečamo v poslovnem svetu saj gre za kratkoročno posojilo pravnim osebam. Zanimivost takšnega kredita je v tem, da obresti zanj plačujete le v tistem delu kolikor denarja je podjetje potrošilo. Če potrebujete denar na svoj fizični račun pa bo mobilna banka verjetno pravi naslov.

Za njen obisk boste uporabili računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do interneta pri čemer ne boste potrebovali nobene aplikacije ali kakšnega posebnega znanja. Tam vas bo pričakal kreditni kalkulator, z njegovo pomočjo pa si boste pripravili ustrezen izračun kredita, ki bo zadostoval vašim potrebam. V izračunu bodo zajeti tudi vsi stroški kredita.

Je revolving kredit sploh zame?

Če revolving kredit najemate za podjetje potem morate pred tem vedeti še nekaj reči. Zanimivost takšnega kredita tiči tudi v tem, da ga je možno izkoristiti in odplačati večkrat. Na nek način precej podobno kot pri kreditnih karticah, le da gre v tem primeru za posojilo podjetju oziroma pravni osebi.

Denar za fizične osebe pa je potrebno iskati drugje. Omenili smo mobilno banko zato ostanimo pri njej. Tu boste kredit dobili, če ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljen stalni naslov in prejemate redne mesečne dohodke. Kje imate odprt račun je povsem nepomembno kot tudi morebitno dejstvo, da kakšen kredit že odplačujete.

Stroški za revolving kredit

Če boste za svoje podjetje najemali revolving kredit se vsekakor dobro pozanimajte o pogojih, preverite pa tudi kakšen namenski forum na to temo. V primeru mobilne banke vam za pogoje ne bo potrebno skrbeti saj jih praktično ni. Za najem kredita tu ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi.

Ne bo vam treba hoditi k notarju na podpis in overitev pogodbe, prav tako pa od vas ne bodo zahtevali poroka ali zastavitve vrednejših predmetov. In ne le to. Tudi vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali kar pomeni, da lahko pozabite na vpise v Sisbon zaradi katerih so vas na drugih bankah že zavrnili.

Pozabite na revolving kredit

Če ste ugotovili, da v resnici sploh ne iščete revolving kredit, potem preberite še nekaj odličnih novic. Kredit pri mobilni banki boste v celoti najeli na daljavo. Morda kar med malico v službi ali pa med vožnjo domov z avtobusom ali vlakom. Kreditno vlogo boste previdno izpolnili in oddali v nekaj minutah.

Ko bo ta s strani banke potrjena boste navadno že v roku 15-ih minut prejeli nakazilo na katerega pa se najdlje čaka 24 ur. Mobilna banka s svojo storitvijo sodi v sam vrh EU in navdušuje številne uporabnike v različnih državah. Postopek je zelo transparenten, izplačilo pa poteka izključno z računa na račun.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq