Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo na položnice

Ste tudi vi jemali posojilo na položnice?

Lahko bi rekli »bilo je nekoč«. Posojilo na položnice je bilo sila priljubljeno, saj je šlo za eno najbolj enostavnih posojil na trgu. Bistvo teh je bilo, da so bila hitra, niso zahtevala veliko dokumentacije, obroke pa se je plačevalo po položnicah in ne z direktno obremenitvijo tekočega računa.

Tovrstna posojila se ponekod še vedno nudijo, smo pa v naši mobilni banki šli korak naprej in najem posojil modernizirali do te mere, da vse skupaj opravite preko spleta. V ta namen boste potrebovali samo računalnik ali pametni mobilni telefon in spletno povezavo.

Posojilo na položnice ali spletno posojilo?

Tokrat vam bomo razložili kako poteka slednje in vam predstavili zakaj je spletno posojilo ta hip najboljša opcija za vas. Vsekakor je eden poglavitnih razlogov za to sama hitrost celotne storitve. Lahko se pripeti, da boste v nekaj klikih oddali vlogo za posojilo in imeli denar na računu že v naslednjih 15-ih minutah.

Posojilo na položnice vendarle ni primerljivo s tem kajne? A hitrost ni edina velika prednost, ki jo ponujamo na trgu finančnih storitev. Smo mobilna banka, ki sodi v sam vrh EU. Da smo se tja uvrstili, smo svoje procese dela optimizirali tudi na drugih področjih.

Ne bo vam treba po posojilo na položnice

Ker delujemo na spletu, nas boste lahko obiskali kar iz svojega najljubšega naslonjača. Morda med odmorom za malico v službi, ali pa s kakšnega potovanja. Torej, kadarkoli vam bo padlo na pamet, saj smo dosegljivi kar 24 ur na dan.

Pri nas ne ponujamo posojilo na položnice, pač pa eno najhitrejših posojil kar jih obstaja, denar pa prejmete z računa na račun. Pregledno in ob spoštovanju veljavne zakonodaje na našem področju. Vlogo boste izpolnili kar preko spleta, ves čas pa boste zgolj sledili jasno opisanim korakom.

Enostavnejše kot posojilo na položnice

Če ste slišali od prijatelja, da je posojilo na položnice najbolj enostavno, povejmo da je posojilo preko spleta na način kot ga ponujamo mi, skrajno enostavno in razumljivo prav vsakomur. Čeprav morda nimate velikega tehničnega znanja, vam bo šlo kot po maslu.

Že na prvem koraku vam bo v veliko pomoč naš kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste izračunali optimalno posojilo zase. Vnesli boste želen znesek posojila, izbrali število obrokov (do 12) in preverili izračun, ki bo zajemal vse potrebne informacije, kot tudi vse stroške vašega posojila.

Posojilo na položnice postane zgodovina

Vsaj v naših očeh na ta način posojilo na položnice postane zgodovina. Ker dandanes skorajda vse poteka preko spleta, je bilo jasno, da moramo tja preseliti tudi posojilniško dejavnost. To nam je v popolnosti uspelo in danes ponosno poslušamo pohvale na naš račun s strani zadovoljnih uporabnikov.

Za posojilo v naši mobilni banki ne boste potrebovali potrdila svojega delodajalca, vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali, prav tako vam ne bo treba k notarju. Pravzaprav vam ne bo treba popolnoma nikamor. Vse potrebno boste uredili v zgolj nekaj minutah kar preko spleta. Potrebovali boste le še osebni dokument in številko bančnega računa.

To je to! Se vidimo?

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq