Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojila takoj

Kako do posojila takoj?

Ljudje smo precej neučakana bitja kar se še bolj opazi kadar imamo težave s financami, ali pa zgolj želimo kupiti nekaj lepega za svojo dušo. Takrat želimo vse v naslednjem trenutku in, ker je žal tako, da denarja ni na pretek, razmišljamo o tem kako priti do posojila takoj.

Morda se komu to zdi neizvedljivo, a danes k sreči s pomočjo interneta je. Če še niste videli ali slišali, na spletu obstaja zelo zanimiva in vsem dostopna mobilna banka. Ta Slovencem in Slovenkam s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki nudi hitri kredit pod nadvse dostopnimi pogoji z malo dokumentacije.

Za posojila takoj poglejte na splet

Ko pravimo, da gre za malo dokumentacije vsekakor povejmo, da boste prišli do posojila takoj na spletu že samo z osebnim dokumentom in številko bančnega računa. Na vse ostalo lahko namreč takoj pozabite. Ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, niti se vam ne bo potrebno odpraviti k notarju na overitev pogodbe.

Ste mislili, da boste potrebovali vsaj poroka ali pa zastaviti kaj vrednega? Tudi tega ne bo treba. In, ker boste kredit naročili na daljavo preko spleta vam ne bo treba niti na banko. Do kredita boste tako prišli v le nekaj minutah od koderkoli boste hoteli. Od doma, iz službe ali s potovanja.

Hitra posojila takoj

Splet je hiter in na njem hitro prihajamo do informacij, komuniciramo ter opravljamo svoje delo. Tudi posojila takoj lahko naročimo kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Brez uporabe kakšnih dodatnih aplikacij in brez posebnega znanja. Postopek je zelo enostaven in vam ne bo vzel veliko prostega časa.

Mobilna banka sodi v vrh EU kjer nudi svoje storitve prav tako pa so nad njo navdušeni uporabniki tudi zunaj EU. Minimalni pogoji, minimalno dokumentacije in minimalno časa. Sliši se kot odličen recept za hitri kredit in to tudi je. Denar bo na vašem računu navadno že 15 minut po potrjeni kreditni vlogi.

Do posojila takoj v 24h

Res je, da pridete do posojila takoj in sicer najkasneje v roku 24-ih ur. Postopek kako do denarja pa je naslednji. Najprej s pomočjo naprave, ki ima dostop do spleta obiščite spletno stran mobilne banke, nato pa uporabite kreditni kalkulator, ki vas bo pričakal tam. Z njegovo pomočjo si boste izračunali kredit po meri.

Vnesti bo potrebno le znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov za dobo odplačila. Nato bo pred vami kompleten izračun, ki bo zajemal vse obroke in druge zneske vključno z vsemi stroški kredita. Gre za nadvse transparentno storitev brez pasti v drobnem tisku in brez zavajanja.

Si želite posojila takoj?

Če je vaš odgovor na vprašanje ali si želite posojila takoj DA, potem ste na pravem mestu. Do spletne strani mobilne banke pridete tudi s klikom na povezavo iz tega članka. Kot zanimivost dodajmo še, da boste denar lahko potrošili skladno s svojimi željami. Namena kredita vam namreč ne bo nihče pogojeval.

Pa še nekaj zelo zanimivega smo pustili povsem za konec. Ob pregledu poslane kreditne vloge s strani banke ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti zato vpogled v Sisbon ne pride v poštev. Kredit bo naročen in realiziran izjemno hitro kar je tudi nosilni moto ene najboljših mobilnih bank v EU.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq