Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Pogoji za kredit

Kakšni so pogoji za kredit?

V resnici je tako, da na to vprašanje ni samo enega odgovora saj se pogoji za kredit razlikujejo od banke do banke. Seveda je nekaj osnovnih, ki jih morajo že po zakonu upoštevati vse bančne inštitucije, ampak vendarle so lahko ti zelo dosegljivi večini kreditojemalcev.

Bistveno je, da banka zaščiti tako sebe kot stranko saj le v takšnem okolju lahko poslovanje obstane na trgu. Vsekakor pa boste morali za kredit izpolnjevati vsaj osnovne pogoje kot so zaposlitev, redni prihodki in podobno. V nadaljevanju vam opišemo posebno banko, ki je pri teh zahtevah izjemno skromna in omogoča hitre kredite pod sila preprostimi pogoji.

Ugodni pogoji za kredit

Omenili smo posebno banko, ki je v resnici mobilna. To pomeni, da vam je dosegljiva od koderkoli in kadarkoli. Tudi zdaj, prav ta trenutek! Deluje na spletu in je na voljo 24 ur na dan vsak dan. Ob tem pa se lahko pohvali še, da so pogoji za kredit pri njih res ugodni.

Potrebovali boste le svoj osebni dokument in pa številko računa na banki kamor prejemate prilive in kamor vam bodo po odobritvi kmalu nakazali denar. Poleg tega bo povsem dovolj že, da ste državljan Republike Slovenije in imate tu prijavljeno tudi stalno prebivališče. To bo dejansko vse kar boste potrebovali.

Ko pogoji za kredit ne omejujejo

Kot vidite našteti pogoji za kredit zares ne omejujejo in so dosegljivi skorajda vsem. Kredit boste lahko najeli kadarkoli kar preko spleta pri tem pa uporabili svoj računalnik, tablico ali pa kar pametni telefon z dostopom do spleta. Celoten postopek je sila enostaven in z njim opravijo tudi manj vešči uporabniki spleta.

Brez kakršnegakoli tehničnega znanja, brez digitalnih certifikatov ali drugih omejitev. Povejmo, da za kredit pri mobilni banki ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, ne bo vam treba hoditi k notarju, prav tako pa ne boste iskali poroka ali zastavljali vrednejših predmetov. Še več kot le to, saj ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Res ugodni pogoji za kredit

Verjetno se strinjate, da so to zares ugodni pogoji za kredit kakršnih ni praktično nikjer drugje. Je pa zadeva tudi popolnoma varna in transparentna. Pred najemom kredita boste tako na spletni strani mobilne banke opravili izračun kredita in preverili vse podatke. Izračun bo zajemal vse zneske vključno z vsemi stroški.

V ta namen boste uporabili kreditni kalkulator, vanj vnesli znesek, ki si ga želite, izbrali do 12 mesecev za odplačilo in preverili ali vam izračun ustreza. Od denarja vas nato loči le že izpolnjena vloga za kredit. To boste izpolnili v nekaj kratkih minutah, jo oddali in počakali na odobritev ter nakazilo.

Ugodni pogoji za kredit in hitro nakazilo

Čakajo vas super pogoji za kredit obenem pa boste nadvse presenečeni tudi nad hitrim nakazilom. Mobilna banka po potrditvi kreditne vloge denar navadno nakaže že po 15-ih minutah. Odvisno od posameznega primera seveda pa lahko nakazilo traja največ 24 ur. Zagotovo dovolj hitro, da še vedno strmite v zaslon.

Kredit lahko najamete že v naslednjih nekaj minutah in se kmalu veselite denarja na svojem računu. Tega boste lahko porabili skladno s svojimi željami, saj gre za ne namenski kredit in vam porabe ne bo potrebno opravičevati z računi ali potrdili o nakupu oziroma plačilu. Lahko se odpravite tudi na prekrasen dopust.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq