Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Obrok posojila

Zamujate za obrok posojila?

Praktično ga ni junaka, ki ne bi imel v teku takšen ali drugačen kredit. Ker je svet neusmiljen in, ker stroški prihajajo hitreje kot plačila, je povsem možno, da zamujate za kakšen obrok posojila. To pomeni, da se vas loteva stres saj ne veste kako poravnati vse odprte dolgove.

Morda imamo za vas idealno rešitev. Kar preko spleta in sicer pri mobilni banki lahko že danes najamete kredit in z njim poravnate zapadle obveznosti, plačate račune ali pa celo izplačate kredit. Najamete ga toliko, da vam še nekaj malega ostane pri tem pa si svoj kredit in višino obrokov izračunate kar sami.

Kako določiti obrok posojila?

Če se ta hip sprašujete kako določiti obrok posojila oziroma njegovo višino povejmo, da zelo enostavno. Obiščite spletno stran omenjene banke in uporabite kreditni kalkulator, ki ga boste našli tam. Je povsem enostaven za uporabo in hitro izračuna vse kar vas zanima. Vnesli boste le znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Potem preverite izračun in razmislite ali je višina obroka po vaši meri. Če ni, pripravite še en izračun. Ko boste z njim zadovoljni pa lahko že pristopite k izpolnjevanju kreditne vloge. In ne, ne bo vam potrebno hoditi na banko kajti mobilna banka pride k vam.

Naj bo obrok posojila v mejah zmožnosti

Da bo odplačevanje vašega novega kredita karseda brez stresa si pripravite izračun z višino mesečnega obroka, ki za vas ne bo predstavljal težav. Takšen obrok posojila boste z lahkoto odplačevali in ne boste mislili več le na denar. Se sprašujete kako to, da ne bo treba na banko?

Rekli smo že, da gre za spletno mobilno banko kar pomeni, da boste vse potrebno izpolnili in uredili preko spleta. Za to potrebujete le računalnik, tablico ali pametni mobilni telefon in seveda dostop do spleta. Kreditno vlogo boste izpolnili v nekaj minutah, jo oddali in počakali, da jo na strani banke seveda odobrijo.

Pogoji in obrok posojila

Svoj obrok posojila si boste izračunali sami, kredit pa vam bo banka izplačala ob izpolnjenih minimalnih pogojih. To so; slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in redni mesečni prilivi. V tem primeru boste od dokumentov potrebovali le dvoje. Osebni dokument in številko bančnega računa.

Slednjega imate lahko odprtega na katerikoli banki, prav tako pa ne igra vloge, če tam morda že odplačujete kak kredit. Torej, brez potrdila o zaposlitvi in brez overjanja pogodbe pri notarju. Tudi poroka ne boste potrebovali ali kakšne zastavitve. Kredit pa vam bodo odobrili celo brez preverjanja vaše kreditne sposobnosti s pomočjo vpogleda v aplikacijo Sisbon.

Za obrok posojila ne boste več v skrbeh

Tako boste na hiter in enostaven način uredili vse potrebno, da bodo vaši stari računi plačani, avto servisiran, naslednji film pa predvajan na večjem in bolj kvalitetnem televizorju. Ker boste predhodno opravili izračun kredita vas za obrok posojila ne bo strah saj boste najeli kredit v okviru vaših zmožnosti.

Izplačilo kredita lahko pričakujete že po 15-ih minutah od potrditve kreditne vloge, najkasneje pa v 24-ih urah. Denar bo na voljo za karkoli boste želeli brez dokazovanja o plačilu ali nakupu. Že v naslednjih nekaj minutah lahko rešite vse svoje finančne težave in svobodnega koraka vstopite v nov dan. Na voljo vse dni in noči.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq