Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb kredit stanovanjski

Po Nlb kredit stanovanjski ali osebni?

Še niste povsem prepričani ali vas zanima Nlb kredit stanovanjski ali osebni? Potem morda najprej potrebujete odločitev o tem kaj si od kredita želite. Če gre za stanovanjskega potem boste zagotovo kupovali nepremičnino. Osebni krediti pa pomenijo gotovino na vašem bančnem računu in navadno ne zadostujejo zneskom za nakup nepremičnine.

Če potrebujete le nekaj gotovine bo verjetno ena najboljših možnosti za vas mobilna banka. Ta namreč nudi hitre kredite kar preko spleta in pri tem ne komplicira z dokumentacijo in drugimi pogoji. Najem kredita je nadvse enostaven zanj pa boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate dohodke.

Nlb kredit stanovanjski že imate?

Če ste v situaciji, ko ste pred časom že uredili Nlb kredit stanovanjski in ste v položaju, ko hitro potrebujete nekaj denarja bo tale informacija več kot naročena za vas. Kredit na mobilni banki lahko pridobijo tudi potrošniki, ki že odplačujejo kakšen kredit. Prav tako ni pomembno na kateri banki imate odprt račun.

Za najem kredita bo dovolj že, da ste slovenski državljan, imate v Sloveniji stalno prebivališče in prejemate redne mesečne dohodke. Na vse ostalo lahko kar pozabite saj vam ne bo treba predložiti potrdila o zaposlitvi, hoditi k notarju ali iskati poroka. Vse potrebno za kredit boste uredili na daljavo.

Nlb kredit stanovanjski in papirji

Seveda, Nlb kredit stanovanjski in podobni nepremičninski krediti so mnogo bolj zahtevni in je potrebno priskrbeti kar nekaj dokumentacije in različnih obrazcev. V primeru mobilne banke vam tega ne bo treba, obenem pa vam ne bo treba niti na banko ali kamorkoli drugam. Kredit lahko naročite kar od doma.

In ne le od doma. Iz službe, na sprehodu, na kavi ali pa z dopusta. Za naročilo kredita potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Celoten postopek, ki je nadvse enostaven vam ne bo vzel več kot nekaj kratkih minut. Brez kakšnega zahtevnega znanja računalništva in brez komplikacij.

Nlb kredit stanovanjski ni dovolj?

Če vas Nlb kredit stanovanjski ne zadovolji v popolnosti in potrebujete še nekaj dodatnega denarja za opremo ali kaj drugega, potem bo mobilna banka zagotovo pravi naslov za vas. In to spletni katerega lahko obiščete tudi s klikom na povezavo iz tega članka. Potem vas čaka le še nekaj klikov do denarja.

Najprej boste uporabili kreditni kalkulator, ki ga boste našli na spletni strani mobilne banke. Vanj boste vnesli znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov nato pa preverili izračun. Dobro je vedeti, da bodo v izračunu pred vami zajeti tudi vsi stroški kredita. Po oddaji in potrditvi kreditne vloge se lahko denarju nadejate v roku 24-ih ur, najverjetneje pa mnogo prej.

Nlb kredit stanovanjski ni ovira

Nlb kredit stanovanjski ne bo oviral pridobivanja kredita pri mobilni banki. Enako velja za kredite na vseh drugih bankah. Vas skrbi, ker imate v teku odplačilo obrokov iz katere od trgovin? Brez strahu kajti vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali. Pomembno je le, da ste finančno sposobni odplačevati svoje obveznosti.

Naleteli ste na zelo moderno mobilno banko, ki se v svojem segmentu uvršča v sam vrh EU. Po vsem opisanem to niti ne čudi kajne? Ko boste kredit enkrat odplačali boste avtomatično postali zaupanja vredna stranka katerim pa je v prihodnje omogočena še hitrejša pot do kredita. Imenuje se SMS kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq