Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit stanovanjski

Iščete kredit stanovanjski ali potrošniški?

Naj gre za kredit stanovanjski ali potrošniški, je v vsakem primeru potrebno vedeti nekaj reči o obeh. Če za stanovanjskega velja, da je namenski in namenjen zgolj nakupu nepriemičnine (pomeni, da z denarjem ne morete prosto razpolagati), pa je s potrošniškim kreditom seveda drugače. Še posebej v primeru hitrega kredita kakršnega dobite na mobilni banki.

Takšen kredit je na razpolago povsem po vaših željah kar pomeni, da boste lahko z denarjem storili kar vas bo volja. Morda poplačali kakšne stare dolgove ali pa si privoščili kaj lepega zase ali družino. Denarja ni nikoli dovolj zato se ob nepredvidenih situacijah kot je okvara avta hitro znajdemo pred najemom kredita.

Ko kredit stanovanjski ne zadošča

Če ste v fazi nakupa stanovanja ali hiše pa vaš kredit stanovanjski ne zadošča za čisto vse, torej nakup opreme, morebitno prenovo ali podobno, lahko omenjen kredit dopolnite s kreditom na mobilni banki. Če se sprašujete kakšna je ta banka povejmo, da deluje na spletu in je na voljo praktično vsem ob vsaki uri ali dnevu.

Za najem kredita tam bo dovolj, če ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja in na svoj bančni račun prejemate redne prihodke. Povsem nepomembno je, če kakšen kredit morda že imate drugje ali pa to na kateri banki imate odprt bančni račun.

Po kredit stanovanjski na splet?

Verjetno boste kredit stanovanjski zelo težko naročili kar preko spleta. Vendarle gre za posojilo v višjem znesku zato je logično, da bo potrebno osebno obiskati banko in se dogovoriti za najem. Prav tako boste pri tem potrebovali kar nekaj dokumentacije kar pa ne bo potrebno pri najemu kredita na mobilni banki.

Tam bo dovolj, če boste imeli pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa. Ob tem omenimo še, da vam fizično resnično ne bo potrebno hoditi nikamor. Za obisk banke bo dovolj računalnik, tablica ali pa kar vaš pametni telefon z dostopom do spleta. Vse potrebno boste opravili kar preko interneta.

Za kredit stanovanjski več časa

Da je kredit stanovanjski bolj zahtevno pridobiti kot hitrega za potrošnike je jasno. Kljub temu pa ne moremo mimo podatka, da je najem kredita na mobilni banki urejen v le nekaj minutah. Potem ko na njihovi spletni strani z uporabo kreditnega kalkulatorja izračunate svoj kredit že sledi izpolnjevanje kreditne vloge.

Kreditni kalkulator bo od vas potreboval le znesek kredita in pa število obrokov, ki si jih boste izbrali sami. Na voljo jih je do 12. Potem bo v trenutku pred vami kompleten izračun, ki pa bo poleg ostalega zajemal tudi vse stroške kredita. Za oddajo kreditne vloge preko spleta ne boste potrebovali posebnega računalniškega znanja.

Naj kredit stanovanjski ne bo ovira

Čeprav morda kredit stanovanjski že imate in se je pojavila potreba po nekaj dodatnega denarja to še ne pomeni, da ne morete do novega kredita. Na mobilni banki lahko, saj boste tam ob minimalnih pogojih navkljub obstoječemu kreditu zaprosili za novega. Po oddaji kreditne vloge in njeni potrditvi pa bo denar hitro na poti.

Navadno se nakazilo z računa na račun opravi že po 15-ih minutah in najkasneje v roku 24-ih ur, ko že lahko prosto razpolagate z denarjem. Mobilna banka sodi v sam vrh EU storitev mobilnega bančništva in se ponaša z lepim številom zadovoljnih uporabnikov, ki se vedno znova radi vrnejo.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq