Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Najugodnejši stanovanjski kredit

Najugodnejši stanovanjski kredit

Kaj bi bil lahko najugodnejši stanovanjski kredit? Kakor za koga, vsekakor pa tisti, ki prinaša dovolj denarja za nakup stanovanja in obenem ni predrag. Žal je potrebno včasih delati kompromise pri stroških, če želimo priti do želene vsote. Tudi število obrokov lahko odigra pomembno vlogo.

V primeru, da se lovite okoli takšnega kredita pa velja dodati, da imate možnost najeti še enega kar preko spleta. To pomeni, da boste lahko kupili tudi še kaj drugega kar z denarjem na račun stanovanjskega kredita ne bi mogli. In takšen kredit lahko najamete pri mobilni banki pa četudi morda kak kredit že odplačujete drugje.

Iščete najugodnejši stanovanjski kredit?

Ko pade odločitev o nakupu stanovanja je pred nami seveda misija “najugodnejši stanovanjski kredit”. Sledi raziskovanje, povpraševanje in preračunavanje. Vsekakor si boste želeli imeti pred seboj natančen izračun kredita, da bi preverili vse podrobnosti. Izračun kredita pa lahko kar sami opravite tudi na spletni strani mobilne banke.

Tam vam je na voljo poseben kreditni kalkulator v katerega bo potrebno vnesti le znesek kredita in izbrati število obrokov. Na voljo jih je do 12, končni izračun pa vam bo pokazal tudi vse zajete stroške. Lahko boste popolnoma brez skrbi saj boste imeli pred seboj transparenten izračun brez skritih pasti, ki bi vas spravile v slabo voljo.

Po najugodnejši stanovanjski kredit po primerjavah

Za svoj najugodnejši stanovanjski kredit boste morali opraviti kar nekaj primerjav ponudb, da bi se na koncu lahko odločili za najboljšega ponudnika. Naj vas ne skrbi, če vam ta ponudba prinaša nekaj manj denarja saj lahko ta del morda nadomestite tudi s kreditom na mobilni banki.

Hiter najem kredita preko spleta je velika prednost pred ostalimi ponudniki. V resnici postopek traja nekaj minut v katere štejemo izračun kredita in izpolnjevanje kreditne vloge. S pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona boste z vsem skupaj opravili rekordno hitro. In nakazilo? Prav tako rekordno hitro saj se to opravi navadno že po 15-ih minutah od potrditve vloge ali najkasneje v 24-ih urah.

Za najugodnejši stanovanjski kredit kar nekaj časa

Povsem logično je, da boste za najugodnejši stanovanjski kredit potrebovali kar nekaj časa saj bo treba preveriti kar nekaj ponudnikov. Povsem drugače pa je s spletnim kreditom pri mobilni banki, kjer od vas ne bodo terjali nepotrebne dokumentacije ali poti sem in tja. Dovolj bosta osebni dokument in številka bančnega računa.

Torej, brez potrdila o zaposlitvi, ki bi ga morali dobiti v kadrovski vaše službe in brez obiska notarja, ki bi vas stal še nekaj dodatnega denarja. Tudi poroka ne boste potrebovali kot tudi ne zastavitve vrednejših predmetov. Zdaj verjetno že slutite kako enostavno in hitro boste tako prišli do denarja.

Naj bo najugodnejši stanovanjski kredit res ugoden

Preden se odločite za najugodnejši stanovanjski kredit se prepričajte, da ustreza vašim kriterijem in omogoča vse tisto kar si od njega želite. Gre za pomembno odločitev saj boste kredit odplačevali kar nekaj let. Na drugi strani boste hitri spletni kredit odplačali v roku največ enega leta in tako razbremenili svoj proračun.

V vsakem primeru pa boste takrat lahko ponovno najeli kredit le, da takrat še hitreje kot prvič. Gre namreč za to, da vas mobilna banka uvrsti na seznam preverjenih strank in vam tako omogoči najem kredita s poslanim SMS sporočilom. Zagotovo banka po vaši meri, če si le želite hitre in trnsparentne storitve.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq