Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Najugodnejši kredit

Kakšen je najugodnejši kredit?

Če se v mislih poigravate z idejo da bi najeli kredit, imate ta hip verjetno pred seboj kar nekaj odprtih vprašanj. Po odgovore se danes najpogosteje zatečemo na splet, kjer preverimo različne ponudbe in forume, kjer uporabniki pričajo o svojih izkušnjah.

V želji po najboljši izkušnji človek obrne vsako stran in list papirja. A kaj je tisto čemur lahko na tem področju rečemo, najugodnejši kredit? Je to kredit, ki je samo najcenejši, ali pa je to kredit katerega dobimo pod najbolj ugodnimi in dostopnimi pogoji? Za nekoga bo ugoden kredit samo tisti, ki bo hiter.

Najugodnejši kredit je …

Pa poglejmo kaj je najugodnejši kredit. Če si želite prijetne izkušnje, kjer se vam ne bo treba postavljati na glavo za vsako malenkost in dokazovati reči, ki niti nimajo velikega vpliva na vaš kredit, potem bo za vas najugodnejši kredit ta o katerem bomo tokrat pisali.

Hitri kredit na spletu, ki je realiziran v enem dnevu, pri čemer posojilojemalcu sploh ni potrebno stopiti čez prag svojega stanovanja, je vsekakor lahko poimenovan kot najugodnejši kredit. Mobilna banka, o kateri pišemo v tem članku vam nudi vse to.

Najugodnejši kredit v nekaj minutah

Si predstavljate, da vam od oddaje vloge za kredit pa do denarja na vašem bančnem računu ne bi bilo treba čakati več kot nekaj minut, ali največ 24 ur? Če si ne predstavljate, potem morate resnično preveriti tole ponudbo. Spletna mobilna banka, ki se uvršča v sam vrh EU, vas ne bo razočarala.

Nadvse dostopna, z dostopnimi pogoji je porok za vaše zadovoljstvo. Predstavljajte si, da ste v službi, na vrsti je malica, jeste sendvič in vmes oddajate vlogo za kredit kar s pomočjo pametnega telefona. Lahko tudi računalnika ali tablice.

Najugodnejši kredit je samo eden

Tako boste v zgolj nekaj klikih opravili vse potrebno za najem kredita. Pred tem boste seveda s kreditnim kalkulatorjem preverili pogoje za najugodnejši kredit in sestavili takšnega po svoji meri. Na voljo imate do 12 mesečnih obrokov, vsi zajeti stroški in zneski pa bodo transparentno predstavljeni še preden boste nadaljevali.

Za oddajo vloge pa ne boste potrebovali kakšnih zahtevnih papirjev ali dokumentacije. Le osebni dokument in številka bančnega računa bosta dovolj. Ko boste oddali vlogo jo bo na drugi strani preverila finančna služba in jo tudi potrdila v kolikor bo vse na mestu.

Najugodnejši kredit še isti dan

Največkrat se izplačilo odobrenega kredita izvede že po 15-ih minutah od odobritve. V posameznih primerih lahko traja malenkost dlje, a ne več kot 24 ur. Na banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, prav tako vas ne bodo pošiljali po potrdila k delodajalcu ali k notarju.

Najeli boste najugodnejši kredit, katerega boste lahko potrošili po svoji želji, in nihče vam ne bo pogojeval kako in kje lahko zapravite svoj denar. Še isti dan boste lahko peljali avto na servis, ali pa se odpravili po super darilo za partnerja, oziroma ga razveselili z vplačanim dopustom. Ne razmišljajte predolgo, saj imate pred seboj ponudbo, ki se je enostavno ne da zavrniti.

Pričakujejo vas 24 ur na dan, vsak dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq