Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Najhitrejši kredit

Vam zaupamo kam po najhitrejši kredit?

Najhitrejši, najboljši, najbolj enostaven in še kaj bi lahko rekli. Če želite najhitrejši kredit, potem enostavno morate na splet. Tam se vse dogaja s svetlobno hitrostjo in kdorkoli se je že lotil posla na spletu ve, da je potrebno biti hitrejši od konkurence, če želiš uspeti.

Prav nič drugače ni na področju posojilništva, zato ne čudi da ljudje v spletni iskalnik Google tako velikokrat napišejo »najhitrejši kredit«. Verjetno ste to napisali tudi sami in se kmalu zatem znašli na tej strani. Še dobro, kajti zaupali vam bomo kako si zagotoviti najhitrejši kredit z minimalno dokumentacije.

Najhitrejši kredit brez skritih pasti

Navadili so nas, da vse kar se na ves glas obljublja, ali govori, da je poceni in hitro, zagotovo prinaša težave. V tem primeru vas moramo takoj pomiriti, da v spletni mobilni banki, ki jo opisujemo, teh težav ne boste doživeli. Vse potrebno za najhitrejši kredit bo opravljeno nadvse profesionalno in skrbno, prav tako se vam ne bo potrebno bati morebitnih skritih pasti drobnega teksta.

Gre za storitev, ki jo hvalijo premnogi uporabniki, ki se z veseljem vračajo nazaj. Prav pohvale in priporočila teh ljudi so tista, ki storitvi dajejo veliko vrednost. Se sprašujete kako je mogoče, da gre vse tako hitro in pod ugodnimi pogoji? Zaupamo v nadaljevanju članka.

Najhitrejši kredit z izkušnjami

Prvi razlog zaradi katerega je tole pred vami, najhitrejši kredit, je dejstvo, da gre za mobilno banko, ki na tem trgu spada v sam vrh EU. Gre za leta izkušenj in izboljšav, ki so se dokončno odrazile pri celotni storitvi. Naslednji razlog je, da vam ne bo potrebno hoditi na banko.

Mobilna banka se namreč nahaja na spletu, do nje pa boste tako dostopali s pomočjo računalnika ali pametnega mobilnega telefona. Že samo tole doslej našteto bi bilo dovolj za enega najhitrejših kreditov kajne? A se tu še ne bomo ustavili.

Za najhitrejši kredit zelo malo dokumentacije

Da je celotna storitev mobilne banke zares hitra pa poskrbi tudi dejstvo, da za najem kredita ne boste potrebovali kupov papirjev s katerimi bi zadostili pogojem najema kredita. Tako vam na primer ne bo potrebno hoditi v kadrovsko službo po potrdilo o zaposlitvi.

Prav tako od vas nihče ne bo zahteval notarske overitve, ali poroka. Vse kar boste morali imeti, ob izpolnjevanju spletne vloge za kredit pri sebi, sta osebni dokument in številka bančnega računa. Tako enostavno, da gre bolj že težko. Verjetno ste že ta hip oboroženi z vsem kar potrebujete za najhitrejši kredit!

Ko najhitrejši kredit poskrbi za nasmeh

Najhitrejši kredit kar si jih zamislite bo sedel na vaš tekoči račun tako hitro, da boste mislili, da sanjate. Kot prvo vam ne bo potrebno hoditi nikamor. Ne na banko in ne v službo po kakšne papirje. Torej v tem delu ne boste zapravili niti sekunde. V roke boste vzeli svoj telefon, obiskali mobilno banko in izpolnili vlogo.

To vam bo vzelo le nekaj minut, mi pa bomo že v naslednjih 15-ih po potrditvi nakazali denar. Ja res je! Odvisno od posameznega primera in situacije sicer nekoliko kasneje, a na denar vam v nobenem primeru ne bo treba čakati dlje kot 24 ur. Brez preverjanja kreditne sposobnosti in nepotrebnih zapletov!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq