Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Mini posojilo

Eno majceno mini posojilo pa je svet takoj lepši

Dobro vemo kako malo je včasih potrebno, da je pogled na svet lepši. Drobna pozornost partnerja, nov TV za skupne oglede filmov zvečer, ali pa samo poravnane odprte obveznosti, ki ves čas tičijo nekje tam zadaj v malih možganih.

Morda ni slišati pretirano in niti ne kliče po velikih vsotah denarja, a kljub temu je realnost po navadi bolj siva. V denarnici suša, na računu pa številke, ki hitro zatrejo želje po izboljšanju počutja. A ni vse tako črno belo! Praktično vsak si lahko privošči kakšno mini posojilo, s katerim si uresniči tiste drobne želje.

Mini posojilo veliko veselje

In res je tako. Eno mini posojilo lahko človeku uresniči nekaj želja, ki povzročijo veliko veselje. V primeru poravnanih zapadlih položnic, se otresemo bremena z ramen. Lahko se izkažemo in razveselimo partnerja z lepim darilom, ali pa poskrbimo za nove gume na avtu, servis, vinjeto, opremimo stanovanje in še in še.

Tudi z otroki je tako, da vedno kaj potrebujejo. Pripomočke za šolo, nova oblačila, športno opremo, ali pa morda glasbilo za začetek neke nove poti. Mini posojilo je vsekakor dobrodošlo v vseh teh primerih in našlo bi se jih še precej več. Zdaj pa poglejmo kako do njega.

Po mini posojilo kar na splet

Da je danes moč najti na spletu praktično vse, je jasno. Ampak, ali tudi mini posojilo o kakršnem govorimo? Seveda! Takšno posojilo boste dobili v naši mobilni banki, ki domuje na spletu. A naj vas to ne zavede. Kljub temu smo povsem zaresna banka, ki svoje usluge nudi širom EU in tudi drugod po svetu.

Kar se tiče mobilnega bančništva v zadnjih letih spadamo v sam vrh unije. Naše stranke nas obožujejo zaradi treh ključnih reči.

  1. Vse lahko uredijo od doma, ni jim treba nikamor.
  2. Smo praktično najhitrejši.
  3. Pri nas so dobrodošli vsi in ne kompliciramo z odvečno dokumentacijo.

Kako najeti mini posojilo?

Kot rečeno, si takšno mini posojilo lahko privošči praktično vsak. Pogoj je, da je oseba slovenski državljan, ima prijavljeno prebivališče in prejema redne mesečne prilive. Najem posojila pri nas je sila enostaven saj poteka preko spleta. Najprej boste uporabili naš kreditni kalkulator in zase poiskali najboljšo varianto.

Vnesli boste želen znesek posojila, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in natančno pregledali izračun. Vanj bodo zajeti vsi stroški, zato vam ne bo potrebno skrbeti, da bi se ujeli v kakšno skrito past iz drobnega tiska. Poslujemo zelo transparentno, v skladu z zakonom in pošteno.

Mini posojilo mini dokumentacija

Če se sprašujete kakšne dokumente potrebujete za takšno mini posojilo, boste veseli sledečega. Za najem posojila pri nas boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Brez preverjanja kreditne sposobnosti, potrdila delodajalca ali česarkoli drugega.

Za oddajo vloge boste potrebovali računalnik ali pa zgolj pametni telefon z dostopom do spleta. To seveda pomeni, da boste lahko vlogo oddali tudi med vožnjo z avtobusom, ali pa med malico v službi. Denar navadno nakažemo že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge, le občasno traja nekoliko dlje. Nikoli pa več kot 24 ur, kolikor časa smo vam tudi na razpolago.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq