Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Mini kredit

Potrebujete samo en majhen mini kredit?

Ni nujno, da na kredit pomislimo samo v primerih, ko kupujemo hišo ali stanovanje. Morda avtomobil, ali pa ko se znajdemo v težavah, ki zahtevajo hitro reševanje finančnega stanja na našem bančnem računu. Včasih se potreba po kreditu pojavi tudi v nekoliko manj stresnih primerih.

Morda vaš partner ali kdo iz družine praznuje rojstni dan in bi ga radi obdarili z nekoliko bolj posebnim darilom. Morda otrok potrebuje novo šolsko ali športno opremo, oblačila, ali pa si želite enostavno kaj lepega zase. Človek bolje funkcionira kadar je zadovoljen sam s seboj in takrat vam zagotovo lahko na pomoč priskoči en mini kredit.

Skoraj neopazen mini kredit

Mini kredit je kredit, a tako majhen, da ga človek praktično ne opazi. Gre za zneske, ki so nekaterim povsem običajni, pa recimo dnevni, spet drugim pa predstavljajo nekoliko večje težave. Ne more namreč vsak iz denarnice potegniti evrskega pet stotaka in opraviti hiter nakup.

Ampak, zakaj bi bil v tem primeru človek prikrajšan? Prav zato vam naša spletna banka ponuja tudi mini kredit po meri, po kakršni si ga lahko privošči praktično vsak. Kot se za mini kredit spodobi, ga je moč pridobiti sila enostavno in tudi hitro.

Mini kredit še isti dan

In ne zgolj isti dan, pač pa največkrat že 15 minut po uspešno oddani in potrjeni vlogi za kredit. Celoten postopek boste namreč opravili preko spleta, kar je porok za to, da bo šlo vse skupaj nadvse hitro. Ker pri tem od vas ne bomo zahtevali kakšne blazno obsežne dokumentacije, boste lahko zapravljali še isti dan.

Za kaj boste denar porabili nas niti ne zanima, in vas o tem ne bomo spraševali ali kako drugače pogojevali najem kredita. Če vas zanima en hiter mini kredit, vsekakor obiščite našo spletno mobilno banko in s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunajte najbolj ugodno opcijo zase.

Mini kredit ne rabi veliko dokumentacije

Drži, zato od vas za mini kredit ne bomo zahtevali nič drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate redne prilive, in kamor vam bomo lahko nakazali denar. Delujemo zelo transparentno in denar nakazujemo zgolj z računa na račun.

Torej, brez potrdila vašega delodajalca, brez obiska pri notarju in brez preverjanja vaše kreditne sposobnosti. Za oddajo vloge boste potrebovali samo računalnik ali pametni mobilni telefon, oziroma tablični računalnik. Sledili boste korakom pri oddaji vloge in jo v nekaj minutah izpolnili ter oddali.

Mini kredit na 12 obrokov

Čeprav imamo v mislih mini kredit, pa še vedno velja, da imate na voljo 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Seveda po lastni presoji tudi manj, če želite kredit prej odplačati. Dejstvo je, da boste do kredita prišli hitro in enostavno, zato se boste lahko še danes posvetili drugim pomembnim rečem.

Smo ena vodilnih bank v EU na tem področju, z dolgoletnimi izkušnjami, poslujemo pa tudi v nekaj drugih državah izven EU. Pri nas boste vedno v dobrih rokah in povsem brez skrbi, saj vam bomo v vsakem trenutku nadvse transparentno prikazali vse zajete stroške in druge pomembne informacije glede vašega kredita.

Z vami smo 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq