Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kreditna sposobnost izračun

Kaj je kreditna sposobnost izračun?

Če ste nekje brali ali slišali za izraz kreditna sposobnost izračun potem ste zagotovo iskali kakšen ugoden kredit zase. Pri tovrstnih izračunih gre za to, da banke preverijo kako visok kredit vam lahko odobrijo. V resnici si lahko to izračunate tudi sami. V primeru, da potrebujete takšen izračun imamo za vas super rešitev.

Obiščite mobilno banko na spletu in na njihovi spletni strani uporabite kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli samo znesek kredita, ki ga imate v mislih in izbrali do 12 mesečnih obrokov za dobo odplačila. Potem bo pred vami končni izračun, ki vam bo poleg vseh potrebnih zneskov prikazal tudi stroške kredita.

Kreditna sposobnost izračun in pogoji

Kreditna sposobnost izračun in pogoji so ključen del, ki ga je potrebno preveriti preden se lotimo iskanja in najema kredita. Pogoji na omenjeni mobilni banki so naravnost sanjski saj za kredit ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne dohodke. To je nekako vse.

Če ste pomislili na potrdilo o zaposlitvi ali kakšno overitev pri notarju, morda na iskanje poroka in podobno, lahko kar pozabite. Tega od vas ne bo zahteval nihče. In ne le to. Prav tako na banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti za kar banke navadno opravijo vpogled v spletni Sisbon.

Je kreditna sposobnost izračun slab za vas?

Povsem lahko se pripeti, da kreditna sposobnost izračun za vas ne prinaša dobrih novic. Ali bi vam banka odobrila premalo kredita, ali pa si ga vi več ne morete privoščiti. Na koncu je seveda popolnoma vseeno saj potrebujete denar v kratkem roku. Že v roku 24 ur ali še prej pa lahko do njega pridete preko spleta na mobilni banki.

Po izračunu kredita le še izpolnite kreditno vlogo pri čemer ne boste potrebovali drugega kot osnovne dokumente in napravo z dostopom do spleta. Brez posebnega znanja uporabe računalnika ali kakšnih spletnih orodij boste opravili v nekaj minutah. Ko bo vloga potrjena bo denar kmalu na poti.

Naj kreditna sposobnost izračun ne povzroča slabe volje

Imate morda že kakšen kredit pri drugi banki in kreditna sposobnost izračun pokaže rdeče? Potem je čas, da obiščete mobilno banko kjer do kredita pridete tudi v tem primeru in ne glede na to na kateri banki imate odprt bančni račun. Govorimo o banki, ki v tem segmentu spada v vrh EU.

Storitev boste opravili na profesionalen in nadvse transparenten način, z denarjem pa boste lahko kupili ali plačali kar vas bo volja. Pravzaprav sploh ni razloga ali kakšnega dodatnega pogoja, ki bi vas še odvračal od najema hitrega kredita preko spleta na ta način. Že v naslednjih nekaj minutah lahko rešite vse svoje težave.

Kreditna sposobnost izračun in nakazilo

V resnici je to skoraj pravi vrstni red. Kreditna sposobnost izračun, kreditna vloga in nakazilo bi bilo bolj prav. Tako malo korakov vas še loči od denarja na vašem računu s katerim boste potem lahko popravili avtomobil, kupili pralni stroj, tehnološke igračke ali pa se odpravili na zaslužen dopust.

Brez omejitev v razmišljanju in brez dodatnega in nepotrebnega pogojevanja. Do spletne banke pridete tudi s klikom na povezavo v tem članku nakar vas čaka le še nekaj klikov in kratkih minut do obvestila, da je denar na računu. Ko boste kredit enkrat odplačali vam bo naslednjič na voljo še hitreje s pomočjo storitve SMS kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq