Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kreditna kartica

Kreditna kartica ali kredit?

Ko se odločate med tem ali naročiti kredit ali pa bi bila boljša izbira kreditna kartica, je vse skupaj seveda odvisno od vaših želja. Od tega koliko denarja potrebujete in kje ter kako ga želite porabiti. S kartico je kar nekaj težav saj je potrebno denar morda dvigniti kar pa s seboj prinaša strošek za dvig.

Mogoče je tudi, da prodajalec pri katerem želite nekaj kupiti niti ne nudi možnosti plačila na kartico. V teh primerih bo zagotovo boljša izbira hitri kredit kakršnega dobite danes že kar preko spleta. Mobilna banka je zagotovo ena tistih, ki vas ne bo razočarala s svojimi pogoji.

Za kredit kreditna kartica ne bo potrebna

Ponekod v nekaterih bankah imajo svoje pogoje, ki kreditojemalcu nalagajo, da je za najem kredita potrebna še kreditna kartica, ki jo naroči pri njih. To seveda ni nujno in vsekakor to ni praksa vseh bank. Na mobilni banki boste do gotovine prišli tudi brez tega in brez pretiranih drugih pogojev.

V resnici boste za najem kredita potrebovali samo en osebni dokument in pa številko bančnega računa. Pogoji za prejem kredita so enostavni saj je dovolj, da ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prihodke. Za naročilo kredita potrebujete le še napravo z dostopom do spleta.

Ko kreditna kartica ni potrebna

Kot vidite v tem primeru kreditna kartica ne bo potrebna saj boste do denarja prišli nadvse enostavno in predvsem hitro. Preko spleta boste najprej obiskali spletno stran mobilne banke pri čemer lahko uporabite računalnik, tablico ali pametni telefon. Potem pride na vrsto kreditni kalkulator in izračun kredita.

Vanj boste vnesli znesek kredita, ki ga potrebujete, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačevanje in preverili izračun. Imejte v mislih, da bo ta zajemal tudi vse stroške kredita zato boste lahko povsem brez skrbi glede morebitnih dodatnih in skritih stroškov. Teh si seveda nihče ne želi in mobilna banka je pri tem zelo transparentna.

Je kreditna kartica prazna?

Če je v vašem žepu kreditna kartica, ki je prazna in bi jo radi vrnili banki je ena od možnosti, da z najetim kreditom poplačate porabljen znesek in kartico nesete na banko. Zakaj bi to kdo sploh storil? Zato, ker so s kreditnimi karticami povezani določeni stroški pa tudi druge reči.

Nekateri ljudje se enostavno ne morejo obvladati in zapravljajo s kartico kot, da tam ne bi bil njihov denar. Na mobilni banki boste brez težav prišli do denarja s katerim boste lahko storili karkoli. Če potrebujete še nekaj denarja za druge reči enostavno pripravite ustrezen kreditni izračun in izpolnite kreditno vlogo.

Naj vas kreditna kartica ne skrbi več

Ko bo kreditna kartica enkrat pokrita in jo boste vrnili na banko se boste precej razbremenili. Resda boste plačevali mesečno obveznost kredita a ta se bo hitro izplačal in ostali vam bodo le še čisti računi. Za kredit na mobilni banki ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, obiska notarja ali poroka.

Prav tako lahko pozabite tudi na morebitno zastavitev ali pa preverjanje kreditne sposobnosti saj v Sisbon mobilna banka ne gleda. Odlične novice kajne? Potem, ko boste izpolnili in oddali kreditno vlogo ter bo s strani mobilne banke pregledana in potrjena sledi nakazilo denarja. Navadno že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq