Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit takoj na položnice

Kredit takoj na položnice

Iščete kredit takoj na položnice ali katerikoli kredit? Za vas imamo odlično novico kajti do kredita lahko sedaj pridete celo brez obiska banke, brez položnic in nadvse hitro. Kako? Preko spleta seveda. Za to poskrbi mobilna banka, ki se v tem segmentu kreditiranja uvršča v sam vrh EU.

Kako zelo enostavno in hitro priti do denarja preko mobilne banke vam zaupamo v nadaljevanju. Povejmo samo kako je s pogoji, ki so zelo osnovni. Potrebno je biti slovenski državljan s prijavljenim stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in imeti redne mesečne prihodke. To je popolnoma vse zato pripravite le osebni dokument in številko bančnega računa.

Za kredit takoj na položnice ali na splet?

Če se sprašujete ali po kredit takoj na položnice ali na splet je odgovor jasen. Splet imamo na dosegu prstov ves čas ne glede na to ali smo v službi, doma ali kje zunaj. Kredit na mobilni banki boste naročili s pomočjo računalnika, tablice ali pa kar preko pametnega telefona.

Že veste koliko denarja potrebujete? Izračunajte si svoj kredit s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani mobilne banke. Vnesite znesek, izberite število obrokov (na voljo jih je do 12) in preverite izračun. Brez branja drobnega tiska saj bodo vsi stroški že zajeti v izračun. Naslednji korak pa bo že kreditna vloga.

Po kredit takoj na položnice ali ne?

Kot vidite vam po kredit takoj na položnice ne bo treba, saj boste do denarja prišli kar od doma. Preko spleta boste izpolnili in oddali kreditno vlogo kar vam bo vzelo le nekaj minut prostega časa. Ko bo vloga enkrat potrjena s strani mobilne banke pa bo nakazilo navadno sledilo že v 15-ih minutah.

Tako zelo hitro ja. Najkasneje boste imeli denar na računu v roku 24-ih ur, porabili pa ga boste lahko za karkoli boste hoteli. Če menite, da ste še kaj spregledali vam lahko povemo, da prav ničesar, saj ne boste potrebovali več nobene druge dokumentacije. Kako super kajne?

Ko kredit takoj na položnice ni izbira

Zdaj je jasno, da kredit takoj na položnice ne pride v poštev, če imamo možnost izbrati hitri kredit preko spleta. Zanj ne potrebujete potrdila o zaposlitvi niti ne obiska notarja ali kakšnega poroka. Če ste bili vajeni na kakšne zastavitve tega tu ne boste potrebovali. Celo vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali.

To pomeni, da je popolnoma vseeno kaj imate zabeleženo v Sisbonu, ali že imate kakšen kredit kje drugje in tudi kje imate odprt bančni račun. Pomembno je le, da ste zmožni odplačevanja kredita, ki ga boste najeli preko spleta. Že veste kaj vse si boste kupili? Lahko poplačate tudi kakšne stare obveznosti.

Kredit takoj na položnice odpade

Naj kredit takoj na položnice zapusti vaše misli. Denar imate lahko na računu že danes. Hitro, enostavno in predvsem varno, o porabi denarja pa vas nihče ne bo spraševal. Na trgu je veliko bank in posojilnic, a le redke zmorejo ponuditi takšne hitrosti in udobje za svoje stranke.

Ko boste enkrat opravili s prvim kreditom boste avtomatično postali zaupanja vredna stranka kar vam bo prineslo še lažji najem kredita v prihodnje. Uporabili boste storitev SMS kredit in denar naročili kar s poslanim SMS sporočilom. Naj bodo vaši dnevi znova brezskrbni z enostavnim najemom kredita pri mobilni banki kar preko spleta še danes.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq