Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit delavska hranilnica

Je kredit delavska hranilnica prenizek?

Se odpravljate na dopust pa niste prepričani, da boste imeli na voljo dovolj denarja? Ali pa želite prenoviti stanovanje, zamenjati streho. Če kredit delavska hranilnica ne ponuja takšne številke kot ste želeli si lahko pomagate še nekje drugje. In to ne glede, če ste prejšnji kredit že vzeli in ga odplačujete.

Na mobilni banki, ki svojim strankam storitev kreditiranja nudi preko spleta so dobrodošli komitenti vseh bank ne glede na to ali kakšen kredit že imajo od prej. Na voljo so kratkoročni hitri krediti na do 12 mesečnih obrokov. Idealno kajne? Obenem pa boste vse opravili kar od doma ali pa kar iz lokala.

Kredit delavska hranilnica ne bo ovira

Kot rečeno ne kredit delavska hranilnica ne kredit na kakšni drugi banki ne bo ovira do novega, ki ga boste najeli pri mobilni banki. Gre za sila moderno in napredno banko, ki se v svojem segmentu poslovanja umešča v sam vrh EU. To potrjujejo leta poslovanja in nešteto zadovoljnih strank.

Mobilna banka posluje tudi v nekaterih državah zunaj EU a vas bo ta hip zanimalo zgolj kako do kredita priti v Sloveniji. Če ste slovenski državljan, imate stalno prebivališče v Sloveniji in prejemate redne dohodke ste že na pol poti do denarja. Potrebujete le še osebni dokument in številko bančnega računa.

Ko kredit delavska hranilnica postane obremenitev

Če se vam je zgodilo denimo, da ste nekoliko v zaostanku s plačili za kredit delavska hranilnica, denarja pa v kratkem roku ne morete dobiti, bo mobilna banka idealna rešitev za premostitev krize. Najeli boste takšno posojilo, da bo dovolj za poplačilo obveznosti obenem pa vam lahko še ostane za kaj kar potrebujete.

Dve muhi na en mah! Pred najemom kredita obiščite spletno stran mobilne banke do katere vodi tudi klik na povezavo iz tega članka. Tam najprej poiščite kreditni kalkulator in si izračunajte idealen kredit. Uporaba kalkulatorja je sila preprosta saj boste vanj vnesli samo znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov.

Naj vas kredit delavska hranilnica ne skrbi več

Odvisno od vaših želja in tega koliko obrokov morate še plačati za kredit delavska hranilnica oziroma katerikoli drug kredit, lahko z novim kreditom na mobilni banki starega poplačate in vzamete dovolj, da vam še nekaj denarja ostane. V tem primeru boste plačevali samo eno mesečno obveznost namesto dveh.

Skrbi s kreditom bodo zgodovina novega, ki je kratkoročni pa boste zelo hitro odplačali. Ste vedeli, da lahko denar od tega kredita porabite kakorkoli želite? Nihče vas ne bo spraševal o namenu porabe ali od vas zahteval kakšnih potrdil oziroma računov glede nakupa. Hiter in enostaven kredit kakršnega lahko najdete samo na enem mestu.

Kredit delavska hranilnica in pogoji

Ne glede na to kakšni so bili pogoji za kredit delavska hranilnica pa boste v mobilni banki deležni zelo posebnih. Nadvse malo pogojev namreč, praktično brez papirjev in hitro. Tako vam na primer ne bo treba v službo po potrdilo o zaposlitvi. Prav tako pa ne bo potrebe po overjanju pri notarju.

Tudi na poroka ali zastavitev kar pozabite. Kredit bo urejen v nekaj minutah izplačan pa navadno že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge. Najkasneje se lahko denarja razveselite v roku 24-ih ur a bo verjetno mnogo prej. Na spletu se vse odvija bliskovito in nič drugače ni s kreditom na mobilni banki.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq