Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit brez Sisbona

Sploh obstaja kredit brez Sisbona?

Denar, denar in še enkrat denar. Denar je sveta vladar in odreja naša življenja. Žal je tako, da brez njega ne moremo nič. Ne moremo do stanovanja, avtomobila niti v trgovino po hrano. A denarja vendarle ni na pretek in dogaja se, da ga malo manjka. Je v tem primeru kredit brez Sisbona možen?

Zakaj brez Sisbona? Gre namreč za aplikacijo skozi katero kreditodajalci, torej banke pregledujejo kreditno sposobnost posameznega potrošnika preden se odločijo ali mu bodo kredit odobrili ali ne. Žal je tako, da mnogo ljudi po tej plati zavrnejo zato je dobro, da imamo tule za vas odlične novice.

Kredit brez Sisbona je možen!

Tako je! Kredit brez Sisbona je mogoče najeti v tako imenovani mobilni banki, ki deluje na spletu in kamor potrošnik pride s klikom na miško. Mobilna banka vam omogoča, da kredit najamete kar od doma oziroma od koderkoli bi si to želeli. Brez nepotrebnih komplikacij in letanja naokrog.

Za takšen hitri kredit lahko zaprosijo vsi slovenski državljani, ki imajo v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in na svoj bančni račun prejemajo redne mesečne prihodke. V tem primeru je to praktično vse in boste pri izpolnjevanju kreditne vloge preko spleta potrebovali le osebni dokument in omenjeno številko računa. Ne glede na kateri banki ga imate.

Po kredit brez Sisbona kar na splet

Kredita še nikoli ni bilo lažje najeti kot danes. K temu je močno pripomogla moderna mobilna banka, ki svoje stranke razvaja preko spleta. Tako je do kredita moč priti kar v copatih ali pa z dopusta. In ne le to, dobili boste kredit brez Sisbona. Torej četudi že odplačujete kakšen kredit.

Nihče ne bo preverjal vaše kreditne sposobnosti prav tako pa vam ne bo treba hoditi v službo po potrdilo o zaposlitvi. Niti k notarju vam ne bo treba ali pa denimo iskati poroka. Pred vami je najem kredita, ki je tako zelo enostaven, da bolj verjetno že ne more biti.

Izračun za kredit brez Sisbona

Da je vse pregledno in pošteno poskrbi tudi kreditni izračun. Ne le, da boste prejeli kredit brez Sisbona pač pa si ga boste tudi izračunali po lastnih željah. Na spletni strani banke boste poiskali kreditni kalkulator, vanj vnesli znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov kolikor jih je največ na voljo.

Sam izračun kredita bo zajemal tudi vse stroške kredita, kreditno vlogo pa boste lahko izpolnili in oddali že v naslednjem trenutku. Za to boste potrebovali le nekaj minut prostega časa, za izpolnjevanje pa ne boste potrebovali nobenega tehničnega predznanja saj je povsem enostavno. Bodite le natančni, da bo postopek lahko hitro tekel.

Za kredit brez Sisbona z malo dokumentacije

Res je, ta kredit brez Sisbona boste najeli z zelo malo dokumentacije, bo pa navdušil tudi s hitrostjo. Ko bo vloga za kredit enkrat oddana jo bodo na mobilni banki pregledali in jo tudi potrdili. Nakazilo potem navadno steče že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Povejmo, da boste lahko z denarjem ravnali po svoji presoji saj vam v nobenem trenutku ne bo potrebno dokazovati ali predlagati računov o nakupu oziroma plačilu. Lahko boste poplačali zapadle obveznosti ali pa si kupili nekaj lepega za svoj dom. Govorimo o banki, ki na svojem področju sodi v sam vrh EU.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq