Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kam po kredit z minimalno plačo

Se sprašujete kam po kredit z minimalno plačo?

K sreči vas je iskanje odgovora na vprašanje, kam po kredit z minimalno plačo pripeljalo na to spletno stran. Pristali ste na članku v katerem vam bomo razložili prav to. In brez skrbi, kredit z minimalno plačo obstaja in je lahko celo zelo hiter in ugoden.

Težava ljudi z minimalno plačo je, da jih navadno na bankah najhitreje zavrnejo, ko pridejo prosit za hitri kredit. Kot da ni dovolj že dejstvo, da so za svoje pošteno delo plačani najmanj kot dopušča zakon, jim je otežena še pot pri najemanju kredita. A nič več!

Preverite kam po kredit z minimalno plačo?

Če vas zanima kam po kredit z minimalno plačo, ostanite na tej strani saj boste tudi izvedeli prav to. Še prej pa vam bomo razložili za kakšen kredit gre in kako zelo priznana je banka na katero vas bomo napotili. Gre namreč za mobilno banko, ki v svoji kategoriji spada v sam vrh EU. Ponaša pa se tudi z delovanjem v drugih državah sveta.

Mobilna banka se imenuje zato, ker v resnici pride k vam kjerkoli ste, in ne bo treba vam hoditi k njim. Mobilna banka deluje na spletu kjer je le z nekaj kliki na dosegu vsakomur, ki izpolnjuje nekaj osnovnih pogojev. Je slovenski državljan, ima v Sloveniji prijavljeno prebivališče in prejema redne prilive na račun.

Povedali vam bomo kam po kredit z minimalno plačo

Sledite povezavi na mobilno banko v tem članku in preverite svoje možnosti. Tam boste imeli namreč na voljo priročen kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste zelo hitro naredili izračun kredita, ki vam bo po volji. Vnesli boste samo znesek kredita, izbrali število obrokov in preverili številke.

Na voljo je vse do 12 mesečnih obrokov, kar bo ravno prav za tisto kar potrebujete. Če ste se še nekaj minut nazaj spraševali kam po kredit z minimalno plačo, sedaj veste. Do denarja na računu boste prišli prej kot bi si upali predstavljati.

Kam po kredit z minimalno plačo če nimaš papirjev?

Določeno dokumentacijo seveda potrebujete, a nikakor ne takšnega nabora kot sicer na ostalih bankah. Mi bi vprašanje morda spremenili v »kam po kredit z minimalno plačo in minimalno dokumentacije«. Ta mobilna banka bo pravi naslov za vas.

Za najem kredita boste tu namreč potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Pozabite na potrdila vašega delodajalca, drage obiske pri notarju, ali celo iskanje poroka za vaš kredit. Tokrat vam nič od tega ne bo potrebno.

Kam po kredit z minimalno plačo? Dobrodošli!

Ne sprašujte se več kam po kredit z minimalno plačo, le stopite čez prag. Oziroma bolje rečeno, kliknite in obiščite spletno mobilno banko kjer boste do denarja prišli v roku 24-ih ur. Izplačila pa se, po uspešno oddani in potrjeni vlogi navadno pojavijo na računu že prej, in sicer po 15-ih minutah.

Spletna banka, ki vam je na voljo 24 ur na dan vsak dan, bo zagotovo pravi naslov za vas. Brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez nepotrebne dokumentacije in brez vprašanj o tem za kaj potrebujete denar. Vsekakor banka kjer si želite najeti kredit!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq