Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Informativni izračun kredita

Kaj je informativni izračun kredita?

Ste se odločili za najem kredita pa še niste prepričani za katero ponudbo bi se odločili? Vsekakor pred tem potrebujete informativni izračun kredita, ki vam bo povedal katera bi bila za vas najbolj optimalna. Takšen izračun vam pripravi banka, lahko pa si ga preko spleta izdelate tudi sami.

To vam sedaj omogoča mobilna banka, ki slovi po tem, da se na svojem področju uvršča v sam vrh EU. In zakaj je tako posebna? Zato, ker dejansko vse od prvega do zadnjega koraka postorite kar na spletu. Tako je. To pomeni, da vam ne bo treba oditi na banko ne kamorkoli drugam.

informativni izračun kredita preko spleta

Obiščite spletno stran mobilne banke in uporabite njihov kreditni kalkulator za informativni izračun kredita. Sploh ne bo zahtevno saj boste vanj zgolj vnesli znesek, ki si ga želite ter izbrali število mesečnih obrokov za odplačilo kredita. Teh je na voljo do 12 saj gre za hitri kratkoročni kredit.

Potem, ko bo izračun enkrat zadovoljil vaše apetite boste že lahko nadaljevali z naslednjim korakom, ki pa je seveda izpolnjevanje in oddaja vloge za kredit. Tudi s tem boste brez težav opravili pa čeprav se morda ne znajdete najbolje za računalnikom. V resnici lahko to storite tudi na tablici ali pametnem telefonu z dostopom do spleta.

Ko informativni izračun kredita ne zadovolji

Ste bili na svoji matični banki kjer so vam pripravili informativni izračun kredita pa vas ta ne zadovolji? Ni problema. Četudi se morda odločite za ta kredit ali pa ste ga že najeli in potrebujete še nekaj denarja, lahko na mobilni banki prejmete nov kredit. Za najem kredita ne rabite biti komitent te banke.

Do hitrega kredita so upravičeni vsi Slovenci in Slovenke s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki prejemajo redne mesečne dohodke. Od dokumentacije boste pri oddaji kreditne vloge potrebovali samo osebni dokument in pa številko bančnega računa kamor prejemate svoje dohodke. To je v resnici čisto vse kar boste potrebovali.

Po informativni izračun kredita na splet

Kot vidite boste informativni izračun kredita in tudi sam kredit uredili kar na daljavo. Iz službe, iz lokala, na sprehodu, od doma, med vožnjo z vlakom ali avtobusom. Vse skupaj vam bo vzelo le nekaj minut prostega časa zato ne oklevajte in si priskrbite svoj kredit že danes.

Tudi izplačilo poteka ekspresno hitro saj se navadno izvede že 15 minut po potrjeni kreditni vlogi. Seveda odvisno od primera in tega ali ste vse pravilno izpolnili pa lahko najdlje traja 24 ur. Denar, ki ga prejmete na račun vam je na voljo za karkoli saj vam nihče na noben način ne bo pogojeval porabe.

Informativni izračun kredita s stroški

Velja dodati še, da informativni izračun kredita, ki ga boste opravili na spletni strani mobilne banke vsebuje tudi vse stroške. Gre za zelo transparentno storitev. Kot vidite lahko pozabite na klasično dokumentacijo, saj ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi ali kakšnega podpisa pri notarju. Tudi poroka in zastavitve ne bo treba.

Spletni krediti so v izjemnem porastu in mobilna banka zagotovo sodi med najboljše ponudnike na trgu. O tem pričajo številne zadovoljne stranke širom EU, ki se rade vračajo, ko naslednjič potrebujejo še nekaj denarja. Ta je takrat na voljo še hitreje saj se namesto vloge za kredit zgolj pošlje SMS sporočilo.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq